icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Är ditt hus så rent som du tror?

Pretty woman superhero
seoadmin 29 april 2020 91

Du kanske tycker att du är ganska hus-stolt, eftersom du alltid gör din säng, plumpar upp kuddarna i soffan och torkar till och med platsmattorna efter att du har ätit te.

Men det betyder inte att hela huset är rent och det finns förmodligen fler än ett fåtal områden som kan vara smutsigare än du förväntar dig.

Så var ska du vara särskilt uppmärksam på om du vill ha en riktigt ren egendom?

MOPS, skopor och kläder

Dessa plockar upp naturligtvis massor av bakterier varje gång de används, men du måste se till att de också rengörs noggrant. Annars sprider du bakterier över ditt hus varje gång du sopar eller torkar ner en yta.

VITVAROR

Diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare tar mycket straff dag efter dag, så hur kan du förvänta dig att ditt köksutrustning eller din tvätt kommer att komma ut färska om dessa apparater inte är rena? Ventiler och filter kan lätt bli igensatta, så håll dem uppe för att säkerställa att de rengörs effektivt och effektivt.

charme_stad_com_ar_ditt_hus

KÖKET

Matlagning kan vara en väldigt rörig aktivitet, så varför inte bara minimera arbetet för dig själv genom att rengöra när du går? Om det är några minuter när något måste baka i ugnen eller sjuda i pannan, använd den tiden konstruktivt och torka ner ytorna. Det hjälper dig att hålla dig uppe med smuts i köket, hindrar att det luktar och förhindrar att otäcka och envisa fläckar bildas i ditt matlagningsområde.

Desinficera dina böcker

Enheter som datortangentbord, mobiltelefoner och surfplattor kan vara bördig grogrund för bakterier. Torka av dem med rengöringsdukar regelbundet.

DUSTINSTÄLLNINGAR OCH MONTERINGAR

Det är lätt att torka ned platta ytor som bord och bokhyllor, men om du vill ha ett rent hus måste du verkligen fokusera på att dammas hårdare för att nå områden som ljusarmaturer, golvplattor, trappuppgångar och räcke.

charme_stad_com_ar_ditt_hus

DE-clutter

Blandade artiklar, från böcker och tidskrifter till tomma DVD-fodral och tvätt som måste tas bort, kan lätt staplas upp runt huset.

Men dessa inbjuder helt enkelt damm, bakterier och kanske till och med skadedjur, så varför inte helt enkelt ta bort saker efter att du har använt dem? Det är fantastiskt hur mycket lättare detta gör uppgiften att ge ditt hus en ordentlig städning.

Hyr en professionell rengöringstjänst

Även om det verkligen lönar sig att hålla koll på den allmänna renheten och underhållet i ditt hem, då och då, kommer det nästan säkert att behöva en djup rengöring. I vilket fall är det en bra idé att få in en professionell städtjänst, så att de kan använda sin specialiserade utrustning och erfarenhet för att verkligen göra ett grundligt jobb med att sprida upp huset.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 0 Genomsnitt: 0

Om du flyttar in i ett nytt hus, måste du anlita en flyttstädningstjänst i när av Göteborg för att...

24 juli 2024 25

Många vänder sig till fuktavlägsnare som en lösning mot kvarstående fuktighet för att bekämpa överskott av fukt. Genom att...

17 juli 2024 87

Svartmögel är vanligt i badrum då dessa ofta erbjuder de idealiska förhållandena för möglets tillväxt. Snabb borttagning och effektiva...

09 juli 2024 73
Ring oss