icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Att ha en städare är ett tecken på ett gott liv

charme_stad_com_gott_liv
seoadmin 29 april 2020 168

Att ha en renare är ett av de bästa tecknen på att du har gjort det i livet, enligt en ny undersökning.

Cirka 2 000 personer frågades om elementen som visar att en person har samlat det och uppnått en ambitionell livsstil, med att anställa en städare som kommer in på nummer tio.

Undersökningen genomfördes av PartiStaff och fann att det var bra att ha hjälp hemma vid sidan av att det alltid var champagne i kylen och äga en badtunna. Det är inte förvånande att städtjänster för outsourcing var bland de bästa valen, eftersom det är en uppgift som många inte tycker om.

gott_liv_stadÄven om det är trevligt att ha trevliga saker högt upp på människors önskelistor, är det svårt att underskatta glädjen som kommer från någon annan som gör din hushållsarbete. Även om du drömmer om att bo i en enorm herrgård, inkluderar din fantasi förmodligen inte dammsugning av stora mattor och dammar av gardinerna.

Även om att ha en renare verkar ambitioner för många, behöver det inte vara utom räckhåll. Många hushåll upp och ner i landet anställer någon för att göra uppgifterna av flera skäl. Det kan hända att båda föräldrarna arbetar och att städningen alltid läggs på en ryggbrännare eller så kan det vara så att upptagna familjer föredrar att spendera kvalitetstid tillsammans än att tappa och torka.

Dessutom behöver inte anställa en städare vara en situation av allt eller ingenting. Det är bra att veta att någon kommer en gång i veckan eller en gång varannan vecka, men vissa hushåll får hjälp på mindre regelbunden basis. Detta kan vara ett engångsarbete att förbereda huset för helgdag eller ett speciellt jobb, till exempel att städa mat, vilket krävs mindre ofta.

Andra tecken på att en person har “gjort det” inkluderade att äga ett andra hem, ha ditt eget gym och ståtar med hans och hennes sänkor i badrummet. Alla dessa tillbehör behöver dock rengöras, så vad du än strävar efter är det värt att sätta städaren överst på listan.

Även att anställa en trädgårdsmästare, som kom på nummer 15 i forskningen, är mindre ambition än att få hjälp inuti huset. Motiveringen för att vilja att någon ska klippa gräsmattan är att ha en trädgård som är tillräckligt stor för att garantera det, men du behöver ett hus för att matcha den trädgården också och städning inomhus är ett mycket större jobb.

Så om du är redo att anställa en städare, kontakta charme-stad.com. Vårt team kan hantera allt från hålla sig hemma till städning av ugn och strykning. Det finns till och med engångsalternativ om du behöver få din plats tillbaka till det normala efter en fest eller före ett stort evenemang.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 4 Genomsnitt: 5

Städning är en viktig del av eventet Att städa inför, under och efter ett event är ett stort projekt....

19 juni 2024 52

Checklista för Sommarstädning med 10 Tidsbesparande Tips Du känner till vårstädning, men vad sägs om sommarens sysslor? Sommaren är...

13 juni 2024 97

Att klä upp en tom veranda är enkelt. Du behöver bara några fantastiska växter. Här är 5 sätt du...

05 juni 2024 82
Ring oss