Ekologisk städning med ekologiska städprodukter i Göteborg | Charme-Städ
Eco-städ i Göteborg Eco-städ i Göteborg

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189 / h

Lör-Sön

229 / h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189 / h

Lör-Sön

229 / h

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Om du desperat behöver uppdatera din bostad / eller arbetsplats och du:

 • a) ta hand om egen hälsa och människor som bor eller arbetar med dig;
 • b) vill skydda dina barn från ett skadligt inflytande av kemikalier;
 • c) försöka hålla djuren säkra;
 • d) tänka och bry sig om vår planet och miljö i allmänhet;

Då är du verkligen vår kund, eftersom vårt företag är säkert att leverera en i tid och grundlig grön rengöring av bästa kvalitet. Vi är specialiserade på olika typer, till exempel: det kan vara en engångsstädning, grön och giftfri säsongsstädning, flytta städning, städning av evenemang, miljövänliga djup rengöring av din bostad eller vi kan ge dig en kommersiell grön rengöring från topp till botten osv. Allt är efter dina behov och önskemål, som vi prioriterar högt och försöker inte bara följa dem utan även överskrida för att du ska vara nöjd med resultaten.

VARFÖR VÄLJ LUXISK GRÖNSRENINGSTJÄNST?

Att bo i Göteborg innebär att ha många möjligheter och val inom alla områden och varje sfär. Detta gäller även städtjänster, eftersom det finns för många gröna städföretag att välja mellan i en så stor stad. Men kan du lita på dem? I vårt fall kan du se till hur våra kunder förblir självsäkra och nöjda med det arbete vi utför. De väljer bara oss!

KONTROLLERA VAD SOM GÖR VÅR SERVICE DEN BÄSTA.

 • en enorm upplevelse av giftfri hushålls- och grönkontorsstädning ;
 • ett brett utbud av gröna rengöringstjänster;
 • rengöringstjänst anpassad för att uppfylla kraven hos varje kund;
 • utmärkt kundservice;
 • professionella, välutbildade och pigga.
 • noggrann uppmärksamhet på varje liten detalj under rengöring: se till att din matta , soff, fåtölj, elle bord kommer att lysa rent.
 • full medvetenhet om att endast använda miljövänliga, giftfria och naturliga rengöringsprodukter som kommer att förbättra ditt miljö;
 • 100% kundens tillfredsställande, om inte — vi kommer att lösa allt gratis.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss