Experter på städservice | Charme-Städ

Experter på städservice

När man städar är det lätt att städa “fel”. ex, om du dammsuger och torkar golven först, och sedan börjar torka av borden eller hyllorna så resulterar det i att det hamnar smuts på golvet igen o då måste dammsugning ske igen, här har det lagts onödig tid. man börjar från toppen, ex dammar av hyllor, torka bord etc, o sedan avslutar med att dammsuga o torka golven.

Om du inte vill spendera hela helgen på att sitta på det smutsiga golvet och sortera kläder, bestäm vad du ska städa idag i förväg. Bli av med damm på ytor och möbler, tvätta golvet och städa upp köket. Och till exempel, lämna städningen av garderober och bord för nästa gång. Kom ihåg att du inte kommer att avsluta någonting om du försöker göra för mycket samtidigt. Rengör en zon och sedan en annan. Slutför rengöring i sovrummet och flyttar sedan till köket. Detta är vad arbetarna i vårt städteam gör när de städar lägenheter. Och det hjälper dig att undvika onödig körning med en dammsugare eller mopp över rummen.

Även om du följer regeln om «10 minuter med daglig rengöring» finns det fortfarande några föremål i huset som är de första som fångar din blick, och de kan göra att det ser rörigt ut. Detta kan till exempel vara en kökspis, metallytor eller en badrumspegel. De bör rengöras först.

Gör dig av med flaskor, små föremål och onödig dekor som påstås dekorera i ditt hem. I själva verket samlar de bara damm och skapar en obehaglig känsla av att rummet är rörigt.

Efter att ha tagit bort damm och små skräp på de övre ytorna är det dags att tvätta golvet. Och för att påskynda denna process, ta bort alla flyttbara föremål som ex skor, leksaker, lådor etc. Och för att hålla golvet rent i hela huset, svep det oftare i områden med den största föroreningen (mattan nära ytterdörren eller platsen i papperskorgen i köket). Torka också av golvet nära ytterdörren. Det tar några minuter, men skräpet kommer inte att flyga runt i hela lägenheten. Men om den galna rytmen i livet och konstant arbete inte tillåter dig att göra även dessa trick, kan du alltid ringa vårt städteam.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2020 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss