icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Experttips Charme Städ för Ett Skinande Rent Badrum

seoadmin 16 augusti 2023 94

För att hålla ditt badrum i toppskick krävs lite ansträngning och några smarta knep. Men om du önskar att experterna tar hand om det åt dig, finns det möjlighet att anlita professionell hjälp.

Våra Hemstädningstjänster i Göteborg erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt hem. Samtidigt delar vi med oss av 10 professionella råd för att rengöra kakelfogar, få toalettstolen att gnistra och ta bort imma från spegeln med mera. Så här kan du uppnå ett skinande rent badrum som ger en fräsch och inbjudande känsla.

1. Kakelfogar fria från mögel och envis smuts

De svarta fläckarna på dina kakelfogar kan vara envis smuts som samlats över tid. Använd ättiksyra, gnid in i fogarna och låt verka en stund innan du skurar med en borste.

2. Djuprengöring av toalettstol

För att noggrant rengöra en svartgrå toalettstol, prova att använda Coca-Cola. Häll en burk i toaletten, låt verka i en timme och skura sedan med en borste. Syran i läsken dödar bakterier och bryter ned kalkavlagringar.

3.  Mögel på duschdraperi

Skrubba ditt duschdraperi med klorin och tvätta sedan i maskin för att ta bort mögelsporer och bakterier som kan bildas där.

4. Imma på spegeln

Efter att du rengjort spegeln, applicera raklödder och torka sedan av med en torr trasa för att förhindra imma när du duschar.

5. Rengöring av plasttoilettstol

Använd ättika (24 procent), skura rent och skölj med vatten. Låt verka över natten och skura sedan rent igen. Du kan också prova med flytande galltvål och citron.

6. Avlägsnande av svart mögel mellan vägg och golv i duschen

Ättiksyra är ofta effektivt för att ta bort svart mögel. Applicera, låt verka och skrubba med en borste tills smutsen är borta.

7. Avlagringar på duschglas

Använd en blandning av citrondiskmedel och ättiksyra för att rengöra duschglaset och avsluta med att applicera båt- eller bilvax för att förhindra kalkavlagringar i framtiden.

8. Ingrodd smuts runt kranen

Använd en kasserad tandborste eller nagelborste med ättika eller citron för att få bort ingrodd smuts runt svårtillgängliga områden som kranar och avlopp.

9. Odör efter toalettbesök

Tänd en tändsticka för att snabbt eliminera oönskad lukt efter toalettbesök. Den brinnande tändstickan bränner upp illaluktande gaser.

10. Skinande rent handfat

Använd tandkräm på en våt svamp eller borste för att få handfatet och andra ytor skinande rena.

Genom att tillämpa dessa expertråd kommer ditt badrum att förbli strålande rent och inbjudande. Skapa en hälsosam och fräsch atmosfär med dessa smarta rengöringstips.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 1 Genomsnitt: 5

Hur du gör en djuprengöring av ditt sovrum Tvätta sängkläder Tvätta kuddarna, örngotten, påslakanet, sängkappan och till och med...

23 maj 2024 30

Att rengöra din grill felaktigt eller sällan kan förkorta dess livslängd och, ännu värre, vara farligt och påverka smaken...

15 maj 2024 32

Du kommer att bli chockad över alla hushållsartiklar du kan rengöra och desinficera med denna pulverprodukt. Du kanske har...

06 maj 2024 75
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

    Ring oss