?Städtjänster i Göteborg. Städtjänster i Göteborg Priser | Charme-Städ

NÄR DU BOKA SERVICE KAN DU VÄLJA EXTRA TJÄNSTER

Om extra tjänster

Rengöring av ugnen
ugnen

Vi vet väl hur man rengör ugnen inuti och utanför korrekt, vilka rengöringsmedel som måste användas, hur länge de måste läggas och hur svårt att gnugga med dem. Fel urval av produkter kan förstöra en estetisk look på ugnen. Dessutom kräver ugnsstädning betydande fysiska aktiviteter och vissa tidskostnader, därför vill inte alla vara engagerade i det.

Rengöring av ugnen är viktigt för varje hem.

Rengöring av kylen
Rengöring av kylen

Det är nödvändigt att använda speciella miljövänliga produkter för rätt rengöring av ytan på kylen och dess inre delar. Du måste också göra mycket fysiska ansträngningar. Våra experter på städtjänst ger dig kvalitativ och professionell extra service ofullständig rengöring av kylen. Vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med våra städtjänster och kommer att använda dem om och om igen.

Rengöring inuti skåp

Vi rengör uppmärksamt och omsorgsfullt inre delar av möbler i ett kök, ett badrum och andra rum. I de flesta fall är denna tjänst relevant för komplex rengöring. Rengöring av innerväggar i möbler lägger vi försiktigt och uppmärksamt saker som finns i lådor eller på hyllor. Du bör inte oroa dig för säkerheten i saker; vi har aldrig problem med en slarvig attityd eller försvinnande av saker och konsumentvaror.

Rengöring av inre fönster

Det är nödvändigt att använda speciella miljövänliga produkter för rätt rengöring av ytan på kylen och dess inre delar. Du måste också göra mycket fysiska ansträngningar. Våra experter på städtjänst ger dig kvalitativ och professionell extra service ofullständig rengöring av kylen. Vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med våra städtjänster och kommer att använda dem om och om igen.

Rengöring av inre delar av möbler är en nödvändig extra service för allmän rengöring av lägenheter, hus, kontor eftersom tillräckligt med smuts och mikrober samlas i inre delar av möbler.

Rengöring av ugn är en populär extra tjänst bland våra kunder, eftersom det är svårt att rengöra fett och smuts som är inuti ugnen på egen hand, och försenad rengöring kommer att leda till skador på vissa detaljer.

Varje hus kräver fullständig rengöring av kylen, eftersom dess inre del måste vara hygieniskt ren och får inte innehålla en dålig lukt, och det måste rengöras med speciella rengöringsprodukter.

Med jämna mellanrum behöver varje lägenhet, ett hus, ett kontor fönsterinteriör extra service. Våra arbetare är redo att tillhandahålla dig denna tjänst med hjälp av nödvändiga rengöringsprodukter för glas och olika typer av fönsterbrädytor.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss