Boka Hemstädning i Kungsbacka För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Kungsbacka Storstädning Kungsbacka

Hemstädning Kungsbacka

Boka hemstädning online här och nu

Laddar…

Charme städ- perfekt rengöring av hemmet

Varför ska jag anlita städare om jag kan fixa saker på egen hand? Så har många av våra dagens kunder tänkt innan de beställde tjänster från oss. först då efter att ha haft oss hemma blev det klart för våra kunder att det är mycket roligare att spendera tid med barnen och kompisar än att spendera tid för att ta bort damm och tvätta golv. Vi städar ditt hem i Kungsbacka, billigt och bra!

Hur kommer specialister från Charme städ rengöra mitt hem?

Under den första besöket kommer våra specialister att inspektera ditt hus, identifiera dem mest problematiska områdena och se till att skapa och utveckla en arbetsplan. oftast går det att man beställer ett standardpaket för rengöring som täcker följande områden:

 • rengöring samt sanitets behandling av badrummet 
 • rengöring av köket och ugnen
 • damborttagning i olika rum 
 • våt rengöring i sovrummet samt vardagsrummet.

Vi ser även till att rengöra alla ytor som är på yttre sidan på skåp, bord och även rengör speglar och kastar sopor.

Grundläggande städning i kungsbacka är en vanlig servicetjänst som vi utför, du bestämmer själv hur ofta städarna kommer på besök hem till dig, ifall det ska ske regelbundet eller en gång. de kommer oftast hem till det under normal arbetstid men vid behov kan vi anpassa oss ute efter ditt schema.

Tillsammans med våra bastjänster kan du få ytterligare tjänster som oftast många har bra användning av: 

 • fönstertvätt.
 • Rengöring av gardiner och stoppade möbler.
 • rengöring av persienner.
 • städning av fler rum utöver baspaketet. 

Oftast beställs sådana tjänster en eller 2 gånger om året. Vi erbjuder även våra kunder än stödpaket för allmän städning, även om du inte använder i av våra vanliga hemma städning tjänster kan vi även komma hem till dig för städning av hela hemmet som kan ske efter en fest eller inför en flytt. det finns ingen anledning att göra ditt liv komplicerat och jobbig med städning när du kan anlita oss som gör det åt dig för ett billigt pris.

Vilka är fördelarna med Charme städ? 

vi anser att den bästa rekommendationen vi kan ha är bra kundrecensioner, de flesta som anlitar oss har använt sig av våra tjänster i över ett halvår. De litar på oss och beställer våra tjänster för att: 

 • vi jobbar efter vårt avtal.
 • vi använder oss av miljövänliga produkter för rengöring.
 • vi tar väl hand om kundens egendom.
 • vi har en kvalitetsgaranti för alla våra tjänster.

På Charme städ kan du beställa regelbunden och allmän städning av ditt hem, kontor, kommersiellt utrymme eller gym i Kungsbacka. 

Vi ser till att våra priser är tillgängliga för våra kunder och att våra tjänster täcker grundläggande behov. det finns alltid möjlighet att beställa en extra tjänst eller komma överens om en tid utöver det vanliga. vi anpassar oss efter våra kunder så att våra kunder kan göra saker de älskar utan att slösa tid på städning.

Ring oss för mer information eller boka ett besök från vårt team i Kungsbacka redan idag! 

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Kungsbacka!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss