icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Hemstädning med Charme – Från kök till badrum

seoadmin 20 september 2023 50

Lev ditt bästa liv, överlåt hemstädningen till Charme Städ.

Vi vet att hålla ditt hem skinande rent kan vara en tuff uppgift, speciellt när livet blir hektiskt. Gör Charme Städ till din dagliga partner. Vi avlastar dig och gör det möjligt för dig att njuta mer av din fritid.

För varje hörn av ditt hem

För varje hörn av ditt hem

Med Charme Städs tjänst blir dammsugning av allt från golv till elkontakter en bris. Vi tar också hand om moppning av golv och ser till att varje yta i ditt hem får den omsorg den förtjänar. Från att torka av dörrar till att putsa speglar – vi gör allt. Vi ser också till att ditt hem är trivsamt, genom att bädda sängar och tömma papperskorgar. Upptäck vår hemstädning.

Badrum

Badrum

För badrum fokuserar vi på att ge varje yta en skinande finish. Allt från badkar till väggar rengörs noggrant. Charme Städ förstår vikten av ett rent badrum.

Köket

Köket

Inget hem är komplett utan ett rent kök. Vi ser till att allt från diskbänk till mikrovågsugn är fläckfritt. Glöm bekymren kring soporna, vi hanterar även det. Utforska vår kökstädning.

Våra gröna städprodukter

Våra gröna städprodukter

Som kund hos Charme Städ får du tillgång till våra premium städprodukter som inte bara är effektiva men även snälla mot miljön. En win-win för dig och planeten.

Hos Charme Städ inser vi att varje individ har sina egna behov. Därför erbjuder vi flexibla tjänster designade just för dig. Kvalitet och precision står alltid i centrum för vad vi gör. Vår kvalitetsgaranti säkerställer att du alltid är nöjd med våra tjänster. Låt Charme Städ sköta städningen medan du njuter av din fritid. Utforska våra hemstädtjänster.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 1 Genomsnitt: 5

Du är redo för en hemstädningstjänst. Bra för dig! Men förutom att vilja ha förstklassig service till ett rimligt...

21 februari 2024 70

I dagens värld, där miljöbekymmer och hälsomedvetenhet ökar, har antagandet av miljövänliga städpraxis blivit avgörande. Användningen av miljövänliga städprodukter...

15 februari 2024 81

Städning är en mycket tråkig syssla som aldrig verkar bli fullständigt utförd. Faktum är att de flesta människor i...

07 februari 2024 48
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

    Call Now ButtonRing oss