icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Hur man förvisar ugnsrengöring från ditt liv för gott

Rengöring_av_ugnen_har
seoadmin 11 mars 2020 79

Rengöring av ugnen har återigen utsetts till Sveriges mest hatade hushållsarbete i en ny undersökning.

Det är inte första gången uppgiften har röstats som den absolut värsta delen av hushållsarbetet, vilket belyser hur föraktat det verkligen är.

Men eftersom städning av ugnen fortsätter att dyka upp i toppen av dessa undersökningar, finns det ett sätt att förvisa den fruktade uppgiften från ditt liv för gott?

VILKA ANDRA KÖR FÖRBRÄCKER BRITS?

Sammantaget erkände 62 procent av de 2 000 svarande i fråga att hata ugnsrengöring och lägger orden framför den näst mest hatade hushållsuppgiften, rengöring av spis, som samlade 24 procent av rösterna. På tredje plats tvättade golvet, vilket 22 procent av folket valde som sin minst favorituppgift.

Sex procent av människor avskrider rengöring av ugnen så mycket att de medger att de aldrig gör det, med ytterligare 19 procent som avslöjar att de gör det mindre än en gång var sjätte månad, vilket är den rekommenderade frekvensen.

ugn_Göteborg

Samtidigt bryr sig 24 procent bara om att torka och svepa sina köksgolv på månadsbasis, och en femtedel (19 procent) städar bara ut sitt kylskåp högst två gånger om året, vilket betyder att det troligtvis är ett fristad för potentiellt skadligt bakterier.

Sammantaget sa bara sex procent av de brittiska hushållen som ifrågasattes för undersökningen att de gillade alla typer av hushållsarbete, med tre procent till och med så långt som att städa ugnen varje dag – guldstjärnor för dem!

Men varför stannar inte resten av ugnarna, även om vi måste göra det för hygien och inte göra oss själva sjuka varje gång vi lagar mat?

ELIMINERA UGNENS RENGÖRING VAR OCH FÖR ALLA

Chloe Thacker, brittisk marknadschef på Häfele, kommenterade: ”När våra liv blir livligare blir tiden allt mer värdefull, så det är ingen överraskning att vissa köksuppgifter tar en plats.

“Det är därför vi ser en ökande efterfrågan på innovativa lösningar som kan hjälpa hushållen att vara hygieniska med mindre tid och ansträngning, till exempel självrengöring, pyrolytiska ugnar eller sockelmonterade dammsugare, som suger upp sopat skräp och eliminerar behovet av dammpannor och borstar. ”

ugn_2

Det är också anledningen till att så många lägger ut hushållsstädning till experter som teamet på FastKlean. Att få någon att ta hand om hushållsarbetet tar bort bördan av upprepade sysslor och ger dig försäkran om att ditt hem städas till en exceptionellt hög standard.

Vi erbjuder till och med en dedikerad ugnsrengöringstjänst för att ta bort uppgiften med det mest hatade syftet med allt från dig. Titta på videon nedan för att släppa käken före och efter resultaten.

Vad är ditt minst favoritarbete i hushållet, och skulle du överväga att ringa experterna att göra det åt dig istället? Vi vet att det är frestande, och det är precis därför vi är här för att hjälpa. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förvisa städning av ugnen – och andra sysslor – från ditt liv för gott.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 0 Genomsnitt: 0

Om du flyttar in i ett nytt hus, måste du anlita en flyttstädningstjänst i när av Göteborg för att...

24 juli 2024 25

Många vänder sig till fuktavlägsnare som en lösning mot kvarstående fuktighet för att bekämpa överskott av fukt. Genom att...

17 juli 2024 87

Svartmögel är vanligt i badrum då dessa ofta erbjuder de idealiska förhållandena för möglets tillväxt. Snabb borttagning och effektiva...

09 juli 2024 72
Ring oss