icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Hur man skyddar ett hus från coronavirus

charme_stad_com_coronarovirus
seoadmin 16 mars 2020 59

Experter rekommenderar att man är särskilt uppmärksam när man desinficerar ett rum mot bord, stolar, dörrhandtag och hushållsapparater.

Enligt forskare från Kina måste du följa enkla hygienregler för att skydda sina hem från COVID-19 samtidigt som du genomför de nödvändiga förfarandena regelbundet och med några nyanser.

Således anser experten att när man återvänder från gatan, bör särskild desinfektion eller sanering av kläder och skor inte utföras, liksom desinfektion av lokaler. Men samtidigt rekommenderar han regelbunden våtrengöring av lokalerna: bord, stolar, dörrhandtag och hushållsapparater som människor kommer i kontakt med varje dag.

Ett obligatoriskt villkor för effektivt förebyggande av coronavirus, kallade experten att sända lägenheten minst två gånger om dagen i en halvtimme.

En av de viktigaste delarna i kampen mot COVID-19, experten kallade regelbunden handtvätt. Att göra detta är obligatoriskt med tvål, i rinnande vatten.

Innan mottagande av gäster och efter avresan rekommenderar läkaren rengöring. För detta rekommenderar hon att man använder en klorlösning eller ett alkoholbaserat desinfektionsmedel.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 1 Genomsnitt: 5

Städning är en viktig del av eventet Att städa inför, under och efter ett event är ett stort projekt....

19 juni 2024 52

Checklista för Sommarstädning med 10 Tidsbesparande Tips Du känner till vårstädning, men vad sägs om sommarens sysslor? Sommaren är...

13 juni 2024 97

Att klä upp en tom veranda är enkelt. Du behöver bara några fantastiska växter. Här är 5 sätt du...

05 juni 2024 82
Ring oss