Hur man skyddar ett hus från coronavirus | Charme-Städ
charme_stad_com_coronarovirus

Experter rekommenderar att man är särskilt uppmärksam när man desinficerar ett rum mot bord, stolar, dörrhandtag och hushållsapparater.

Enligt forskare från Kina måste du följa enkla hygienregler för att skydda sina hem från COVID-19 samtidigt som du genomför de nödvändiga förfarandena regelbundet och med några nyanser.

Således anser experten att när man återvänder från gatan, bör särskild desinfektion eller sanering av kläder och skor inte utföras, liksom desinfektion av lokaler. Men samtidigt rekommenderar han regelbunden våtrengöring av lokalerna: bord, stolar, dörrhandtag och hushållsapparater som människor kommer i kontakt med varje dag.

Ett obligatoriskt villkor för effektivt förebyggande av coronavirus, kallade experten att sända lägenheten minst två gånger om dagen i en halvtimme.

En av de viktigaste delarna i kampen mot COVID-19, experten kallade regelbunden handtvätt. Att göra detta är obligatoriskt med tvål, i rinnande vatten.

Innan mottagande av gäster och efter avresan rekommenderar läkaren rengöring. För detta rekommenderar hon att man använder en klorlösning eller ett alkoholbaserat desinfektionsmedel.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
[Totalt: 1 Genomsnitt: 5]

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss