icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Hur man väljer en bra hemstädningstjänst och ser till att du får förstklassig service

seoadmin 21 februari 2024 182

Du är redo för en hemstädningstjänst. Bra för dig! Men förutom att vilja ha förstklassig service till ett rimligt pris kanske du undrar, “Hur kan jag lita på någon i mitt hem, eller ännu bättre, ge dem nyckeln och lämna hemmet till dem i några timmar?”

Efterfrågan på professionella hemstädningstjänster fortsätter att växa. Allt fler människor inser att outsourcing av dessa ibland mindre önskvärda uppgifter kan ge en stor avkastning på investeringen. Ofta är den största belöningen för att anlita en hemstädningstjänst inte bara den tid du inte städar, utan den totala tiden och energin du får tillbaka som du tidigare spenderade på att frukta eller undvika städning.

Att anlita en tjänst för att städa ditt hem är ett stort beslut med många överväganden. Förtroende är avgörande eftersom det trots allt är din personliga plats. Alltför ofta ställer kunderna inte de rätta frågorna eller gör inte sin läxa.

Boka Hemstädning i Göteborg och få förstklassig service

Innan du väljer en hemstädningstjänst är det viktigt att ställa relevanta frågor och forska om företaget.

Vad kostar hemstädning i Göteborg

Vad kostar hemstädning i Göteborg?

Det är också en viktig faktor att överväga när du väljer en städtjänst. Att få klarhet i prissättningen hjälper dig att göra en informerad beslut.

Att anlita en professionell hemstädningstjänst kan frigöra din tid och energi för att fokusera på viktigare aspekter av ditt liv. Så var inte rädd att göra din forskning och ställa de nödvändiga frågorna för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen för ditt hem.

Två stora problem att ta itu med

Två stora problem att ta itu med

Anlita ett professionellt företag – det finns många människor eller “privata parter” som kommer att städa ditt hem och de kan göra ett bra jobb. Men om du anställer en individ istället för ett företag för att städa ditt hem och betalar dem en viss summa per år; då är du deras arbetsgivare. Om någon skadas eller skadas under städningen av ditt hem kan du hamna i ansvarsställning.

När du anlitar en professionell städtjänst undviker du idealiskt alla dessa risker. Ägaren till tjänsten måste bära bördan av skatter, arbetsskadeförsäkring och ansvarsförsäkring. En professionell tjänst kommer också att erbjuda utbildning för sina anställda. Alla risker och ansvar är inte längre ditt ansvar som kund.

Gå professionell, men inte bara i bild: Bara för att ett företag har kändisannonser på YouTube, radio, TV, blanka visitkort, för många rabattkuponger, en glänsande app värd lakhs rupees, en webbplats som rivaliserar med Microsoft och lägsta pris på marknaden – du måste fortfarande göra din läxa. Överväg dessa frågor när du fattar beslut om vilket städföretag du ska anlita

Hemstädning för mitt hem – Gör ditt val med omsorg

Innan du bestämmer dig för vilket städföretag du ska anlita, var noga med att ta hänsyn till följande frågor och göra din egen undersökning:

– Har företaget alla nödvändiga licenser och försäkringar?
– Vilken typ av utbildning erbjuder de sina anställda?
– Vad är deras prissättningsstruktur och ingår alla avgifter och kostnader i det priset?
– Finns det några recensioner eller rekommendationer från tidigare kunder?
– Hur är deras kundtjänst och tillgänglighet för att hantera eventuella frågor eller bekymmer?
– Har de en tydlig policy för hantering av eventuella skador eller förluster som kan uppstå under städningen?

Genom att noggrant överväga dessa frågor och göra din forskning kan du säkerställa att du väljer en pålitlig och professionell städtjänst för ditt hem.

1. Vem kommer att städa mitt hus? Använder de sina interna anställda eller fristående entreprenörer eller outsourcar de jobben till okända till lägsta möjliga kostnad? Oavsett svaret behöver du försäkran om att du får de skydd en professionell tjänst bör erbjuda. Använder de individer eller team? Fråga dem varför de använder den modellen. Olika affärsmodeller fungerar av olika skäl. Se bara till att det företag du vill anlita gör det av rätt skäl.

Hemstädning för mitt hem – Gör ditt val med omsorg

2. Genomför ni kriminella bakgrundskontroller och för-screening av anställda? Varje tjänst bör ha en policy för bakgrundskontroller och för-screening av anställda. Med dagens teknik har även de minsta företagen tillgång till billiga verktyg via Internet. Du vill veta vilken policy de följer och vilken deras process för due diligence är vid anställning.

3. Är de ordentligt försäkrade? Försäkring inkluderar allmän ansvarsförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Det är värt att be om en kopia av försäkringscertifikaten. När det gäller försäkringskostnader bör de vara mer än glada att visa dig.

4. Erbjuder ni en nöjdhetsgaranti? Antyder? Hur länge efter att tjänsten utförts måste jag ringa för att rapportera problem som behöver åtgärdas? Oavsett hur bra en tjänst är eller hur bra anställningsprogrammet är, är de ofullkomliga människor som städar hus. Som kund måste du vara säker på att om utrustningen har en “dålig dag”, kommer företaget att fixa det.

5. Vem kommer att ha nyckeln till mitt hus? Vad är policyn? Hur kan jag vara säker på att jag är säker? Detta bör vara en stor oro, och de flesta kunder tänker inte på att ställa den här frågan. Se till att det inte finns något på nyckeln som identifierar din adress. Fråga också i förväg, om nyckeln förloras eller stjäls, vad är ersättnings-/nyckelpolicyn?

6. Är ni båda överens? Alltför ofta är boven i dramat i det bristande förhållandet mellan städtjänsten och klienten en brist på kommunikation. En uppmärksam ägare till städtjänsten bör gå igenom vad deras tjänst kommer att göra för dig och ditt hem och ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig. Se till att du uppmärksammar vad de berättar för dig.

Ännu bättre, kanske de har ögonfångande tryckmaterial som också förmedlar vad deras tjänst har att erbjuda. Alla har sina “heta punkter” (vilket betyder rent för dem); vad en person tycker är rent kanske inte är “rent” för någon annan. Det är bara mänsklig natur. För vissa människor handlar det om att sängen är bäddad på rätt sätt; för andra handlar det om en ren diskho. Ta reda på var du befinner dig från ena extremiteten till den andra på spektrumet av att vara kräsen. Om det som verkligen betyder för dig inte blir gjort, ta upp det. Du ska inte bara anta att det kommer att bli gjort och att de “bara måste veta”.

7. Kontrollera alltid om företaget har ett dedikerat kundtjänsttelefonnummer. Se om de har ett dedikerat kundtjänstnummer om du vill klargöra dina tvivel innan du bokar / mitt i städningen om du stöter på några problem / efter städningen för att dela dina åsikter eller lämna klagomål. Det hjälper mycket om du talar direkt med en kundtjänstrepresentant.

8. Kontrollera alltid och fråga hur många professionella som kommer för att städa. Fråga vilka städprodukter och utrustning de tar med sig. Vilka arrangemang behöver du som kund göra eller tillhandahålla. Hur lång tid tar städprocessen. Kontrollera – kommer professionellerna från olika företag (jobbet outsourcat).

Oftast har outsourcade eller provisionsbaserade yrkespersoner inte den exakta kunskapen om kundens krav.

9. Vad ska jag göra om jag inte är nöjd med den service jag får? Det kanske inte är förrän efter första, andra eller tredje städningen som du upptäcker vad dina städ “heta punkter” är. (Sidnot: Var uppmärksam på vad de är. Det kan spara dig ÅR av terapi om du noga uppmärksammar vad de är.)

Jag hoppas att några av dessa upptäckter är bra saker som ditt professionella städteam gjorde som du inte förväntade dig skulle påverka dig på det sättet. Men om du upptäcker “saker” som irriterar dig måste du ta itu med dem. Se till att det inte bara är dagen på kontoret som påverkar din synvinkel. RING, uttryck dina bekymmer till ägaren / chefen. Tro det eller ej, de mest framgångsrika tjänsteägarna UPPSKATTAR och välkomnar konstruktiv kritik. Det är det bästa sättet att bygga upp en bättre verksamhet och proffsen kommer att se ditt bidrag som en gåva. Om det är något litet, låt det gå tills nästa besök. Om du bryr dig, be dem att skicka tillbaka teamet för att korrigera det. De bör vara glada att göra det så snart som möjligt. Kom ihåg, detta är en intim relation och relationer kräver kommunikation; Relationer utan kommunikation misslyckas!

Nu vet du vad du ska fråga (och du har några andra oombedda råd som kommer att förändra ditt liv). Ställ de rätta frågorna; få den fantastiska service du behöver och njut av. Det kommer säkert att bidra till kvaliteten på ditt liv.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 0 Genomsnitt: 0

Om du flyttar in i ett nytt hus, måste du anlita en flyttstädningstjänst i när av Göteborg för att...

24 juli 2024 25

Många vänder sig till fuktavlägsnare som en lösning mot kvarstående fuktighet för att bekämpa överskott av fukt. Genom att...

17 juli 2024 87

Svartmögel är vanligt i badrum då dessa ofta erbjuder de idealiska förhållandena för möglets tillväxt. Snabb borttagning och effektiva...

09 juli 2024 73
Ring oss