icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Hur ser bloggarna att deras hem ser så perfekta ut?

seoadmin 01 maj 2020 104

Om du är en angelägen följare av mode- och interiörbloggar och Instagram-profiler kommer du utan tvivel att ha lämnat undrar hur i själva verket bloggare och påverkande sociala medier lyckas hålla sina hem ser ganska så perfekta hela tiden.

När du bläddrar igenom deras inlägg omgiven av högar med tvätt och ett golv som behövs svepande i mer än en vecka, kan det tyckas omöjligt att föreställa sig hur dessa oh så glamorösa individer har en helt obefläckad bostad.

Naturligtvis måste du komma ihåg att du bara ser ett noggrant utvalt hörn av deras hem på deras Instagram-foton, och innehållet kommer att publiceras för ett syfte. Till exempel kan de samarbeta med ett märke för att visa upp en ny soffa, eller de kan posera framför sovrumspegeln för att visa upp en viss outfit.

Även om det omedelbara området du ser i bilden kan se härligt rent ut, är det troligt att högar med röra kommer att döljas precis utom synhåll; bloggare är ju bara mänskliga.

Det finns emellertid några tips du kan ta från populära bloggare för att göra inredningen i ditt hem till något du kan vara stolt över.

Gör din bostad mer instagram med dessa tips:

Håll rodret till ett minimum

Nästa gång du bläddrar igenom ditt Instagram-flöde och titta närmare på vad som ligger bakom dessa inlägg, är det förmodligen inte så mycket. Det kan finnas en omsorgsfullt placerad sträng av fe-lampor eller en nyligen fluffad matta, men det är sannolikt det.

Minimalism är en stor trend bland mode- och interiörbloggarna, vilket innebär att hålla röran på en låg nivå, hålla sig till en minimalistisk färgpalett i din dekor och hålla dig uppe på sysslor som damm.

Ett utrymme kommer naturligtvis att se renare och snyggare ut om det finns färre ägodelar i det, och det är ett trick som många bloggare använder.

Hämta inspirationHämta inspiration från Pinterest

Vissa heminspirationsbloggar drivs av professionella inredningsarkitekter, men många drivs helt enkelt av människor med ett stort intresse för området, och det är troligt att de kommer att få alla sina bästa tips från Pinterest.

Det tar bara några ögonblick att skapa ett gratis konto på webbplatsen, och du kan bläddra bland färgscheman, möbleridéer, mjuka möblerinspiration och till och med andra människors interiörsstämningskort till ditt hjärta. “Fäst” objekt för att skapa ditt eget humörbräde när du går och försök sedan applicera några av dina favoritbitar på ditt eget hem det kommer att se ut som en bloggares bostad på nolltid.

Hyra in hjälp

Det är viktigt att komma ihåg att många bloggare i huvudsak är ett varumärke och att det finns ett helt team av människor som hjälper dem att skapa perfekta bilder för sina inlägg. De har hjälp med håret, med smink, med att välja en dräkt och troligen med att städa upp innan de snappar sina bilder.

Så om det verkligen är viktigt för dig att ditt hem ser Instagram-värdigt hela tiden, kom ihåg att du kan anställa hjälp också.

Att få ett professionellt rengöringsföretag att komma in och utföra de större hushållsuppgifterna som dammsugning, svepning, mopping och dammning kan vara en stor hjälp om du redan har mycket på din tallrik.

Efter en hektisk dag på jobbet eller springa runt efter barnen kan du koppla av i komforten i ett hem som ser ut som något direkt från Pinterest eller Instagram utan att behöva lägga in allt extra arbete själv.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 1 Genomsnitt: 5

Städning är en viktig del av eventet Att städa inför, under och efter ett event är ett stort projekt....

19 juni 2024 9

Checklista för Sommarstädning med 10 Tidsbesparande Tips Du känner till vårstädning, men vad sägs om sommarens sysslor? Sommaren är...

13 juni 2024 95

Att klä upp en tom veranda är enkelt. Du behöver bara några fantastiska växter. Här är 5 sätt du...

05 juni 2024 81
Ring oss