👌Billig KontorsstĂ€dning Göteborg. BĂ€sta KontorsstĂ€dning Priser | Charme-StĂ€d

KontorsstÀdning i Göteborg

MĂ„n - Ons

Exklusive moms

279 / h

Tor - Fre

Exklusive moms

289 / h

Lör-Sön

349 / h

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du Ă€r intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstĂ€dning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss pĂ„ 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestĂ€mma tid och datum för provstĂ€dningen.

VÄra stÀdare, en eller ibland tvÄ stÀdare beroende pÄ stÀdningens omfattning kommer hem till dig för att trÀffa dig och gÄ igenom ditt hems stÀdbehov i samband med första stÀdningen. Upplys gÀrna oss om du har kÀnsliga material eller saker som du Àr extra rÀdd om.

En provstÀdning innebÀr att vi kommer hem till dig och utför en stÀdning enligt dina önskemÄl Efter provstÀdningen vet vi hur lÄng tid stÀdningen tar. Du Àr inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vÄrt arbete.

Vi ser gÀrna att man stannar i ca 10-15 minuter sÄ att er bostad hinner gÄs igenom och ni kan berÀtta om era önskemÄl. Har ni lÀmnat ett par nycklar till oss sÄ behöver ingen vara hemma nÀr vi Àr klara med stÀdningen. Vi lÄser och lÀgger nycklarna i brevlÄdan/brevinkastet om du sÄ önskar.

VÄr mÄlsÀttning Àr att provstÀdningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende pÄ kundval) skall vara utförd inom tvÄ veckor efter att vi har fÄtt in bokningen och dÀrefter sÄ brukar abonnemanget kunna startas relativt omgÄende.

VÄr minimitid för hemstÀdning inom Göteborgs kommun Àr 2 timmar per tillfÀlle. För stÀduppdrag utanför Göteborgs kommun Àr vÄr minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita pÄ vÄr personal som kommer hem till dig. De uppfyller vÄra högt stÀllda kriterier och vÀrderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bestÀlld stÀddag. Avbokningen senare Àn 48h tillkommer en debiteringsavgift pÄ 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rÀtt till skattereduktion.

Ja, vi strÀvar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna tÀcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har Àven andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi Àr ansvarsförsÀkrade hos Folksam. VÄr personal Àr försÀkrad till och frÄn, och under arbetet. Dessutom Àr alla medarbetare pÄ
Charme-stÀd fora försÀkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. MÄnga av vÄra kunder har lÄtit oss kvittera ut nycklar, detta underlÀttar vÄr arbete men Àr inget krav.

Ja, stÀdarna kommer pÄ den veckodag som du vÀljer. Vi ser gÀrna att vi fÄr en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken stÀdningen kan utföras, men Àven hÀr försöker vi att anpassa oss efter dina önskemÄl.

Vi utför inget arbete i form av stÀdning under röda dagar. Vill du ha stÀdningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersÀttning. StÀdning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gÀller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rÀtt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för stÀdningen. Maxbeloppet Àr 50 000 kronor per Är. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltsÄ 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begÀr vi frÄn Skatteverket. LÀs mer om RUT-avdraget

VÀlkommen till ditt rena kontor efter en grundlig kontorsstÀdning i Göteborg !
Varför behöver vi kontorsstÀdning ? Du tillbringar en stor del av din vardag pÄ kontoret. Renheten har ett stort inflytande pÄ anstÀlldas arbetsmiljö och vÀlbefinnande. Kontoret kan vara det andra hemmet för oss, sÄ du borde kÀnna dig sjÀlv tillfreds pÄ din stbetsplats nÀr det gÀller renlighet. Ett rent kontor garanterar mer produktivt arbete för de anstÀllda. VÄra kontorsstÀdtjÀnster hjÀlper dig att upprÀtthÄlla obeflÀckad renlighet pÄ din arbetsplats.

Om du har en ren arbetsplats kommer det att ge dig mÄnga fördelar.
Det kan till exempel garantera ett bra första intryck, eftersom din arbetsplats kan berÀtta mycket om dig. MÀnniskor kommer att behandla dig som en seriös professinell individ om allt Àr rent och vÀlorganiserat runt dig. Det kan ocksÄ ge en sund arbetsmiljö för de anstÀllda.

Vi vet att röran, smuts och dÄlig organisering av miljön kan pÄverka vÄr hÀlsa. Men om vi stÀdar vÄrt kontor regelbundet kommer det att eliminera bakterier som kan vara potentiellt farliga för kontorsarbetarnas hÀlsa.

KontorsstÀdning hjÀlper till att upprÀtthÄlla en sund miljö runt dig. Sist men inte minst kan stÀdningens atmosfÀr öka effektiviteten och minska den anstÀlldas stress. Som ett resultat tack vare kontorsstÀdning kan de anstÀllda bli mer produktiva. Ju mindre smuts och oordning det Àr, desto fÀrre distraktioner finns det för dina arbetare.

VÄra proffs vill utföra kontorsstÀdning pÄ en hög nivÄ och anvÀnda den professionella strategin. VÄr personal Àr flexibel, sÄ vÄrt mÄl Àr att stÀdning ska vara överkomligt för alla. Vi försöker anpassa oss till vÄra kunders arbetsschema för att inte störa arbetsprocessen. Vi anvÀnder modern teknik, utrustning och tvÀttmedel eftersom vi bryr oss om vÄra kunders hÀlsa och sÀkerhet.

Varför ska du bestÀlla vÄra kontorsstÀdtjÀnster?

 • Eftersom vĂ„ra professionella stĂ€dare har stor erfarenhet.
 • Alla vĂ„ra procedurer Ă€r sĂ€kra.
 • Vi anvĂ€nder endast certifierade tvĂ€ttmedel och utrustning.
 • Dessutom Ă€r vĂ„rt kontor för stĂ€dning i Göteborg bundet och försĂ€krat.
 • Till att börja med granskar vĂ„r personal systemutrymmet systematiskt, gör en checklista med alla nödvĂ€ndiga stadier av damm, avlĂ€gsnande av smuts, sanering, dammsugning etc.
 • Vi torkar, polerar och sveper Ă€ven nĂ„gra svĂ„rĂ„tkomliga omrĂ„den som saknar nödvĂ€ndig uppmĂ€rksamhet.

VÄra kontorsstÀdtjÀnster inkluderar följande:

 • dammsugning, torkning, tvĂ€tt av alla tillgĂ€ngliga ytor
 • rengöring och dammning av kontorsutrustning
 • rengöring inom och utanför köksapparater
 • grundlĂ€ggande rengöring av badrummet
 • dammsugning och polering av golv, grundlig dammsugning av mattorna.
 • vĂ„ra kontorsstĂ€dtjĂ€nster tĂ€cker alla möjliga kontorsomrĂ„den enligt följande:
  • gemensamma utrymmen,
  • bullpens,
  • korridorer,
  • skĂ„p,
  • privata arbetsomrĂ„den,
  • kök, badrum,
  • konferenslokaler,
  • styrelserum,
  • lobby,
  • reception etc.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2020 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss