Kontorsstädning i Göteborg för Bästa Priser. Kommersiella städtjänster i Göteborg | Charme-Städ

Kontorsstädning i Göteborg

Välkommen till ditt rena kontor efter en grundlig kontorsstädning i Göteborg !
Varför behöver vi kontorsstädning ? Du tillbringar en stor del av din vardag på kontoret. Renheten har ett stort inflytande på anställdas arbetsmiljö och välbefinnande. Kontoret kan vara det andra hemmet för oss, så du borde känna dig själv tillfreds på din stbetsplats när det gäller renlighet. Ett rent kontor garanterar mer produktivt arbete för de anställda. Våra kontorsstädtjänster hjälper dig att upprätthålla obefläckad renlighet på din arbetsplats.

Kontorsstädning i Göteborg. Charme städ

Om du har en ren arbetsplats kommer det att ge dig många fördelar.
Det kan till exempel garantera ett bra första intryck, eftersom din arbetsplats kan berätta mycket om dig. Människor kommer att behandla dig som en seriös professinell individ om allt är rent och välorganiserat runt dig. Det kan också ge en sund arbetsmiljö för de anställda.

Vi vet att röran, smuts och dålig organisering av miljön kan påverka vår hälsa. Men om vi städar vårt kontor regelbundet kommer det att eliminera bakterier som kan vara potentiellt farliga för kontorsarbetarnas hälsa.

Kontorsstädning hjälper till att upprätthålla en sund miljö runt dig. Sist men inte minst kan städningens atmosfär öka effektiviteten och minska den anställdas stress. Som ett resultat tack vare kontorsstädning kan de anställda bli mer produktiva. Ju mindre smuts och oordning det är, desto färre distraktioner finns det för dina arbetare.

Våra proffs vill utföra kontorsstädning på en hög nivå och använda den professionella strategin. Vår personal är flexibel, så vårt mål är att städning ska vara överkomligt för alla. Vi försöker anpassa oss till våra kunders arbetsschema för att inte störa arbetsprocessen. Vi använder modern teknik, utrustning och tvättmedel eftersom vi bryr oss om våra kunders hälsa och säkerhet.

Kommersiella städtjänster i Göteborg. Charme städ

Varför ska du beställa våra kontorsstädtjänster?

 • Eftersom våra professionella städare har stor erfarenhet.
 • Alla våra procedurer är säkra.
 • Vi använder endast certifierade tvättmedel och utrustning.
 • Dessutom är vårt kontor för städning i Göteborg bundet och försäkrat.
 • Till att börja med granskar vår personal systemutrymmet systematiskt, gör en checklista med alla nödvändiga stadier av damm, avlägsnande av smuts, sanering, dammsugning etc.
 • Vi torkar, polerar och sveper även några svåråtkomliga områden som saknar nödvändig uppmärksamhet.

Våra kontorsstädtjänster inkluderar följande:

 • dammsugning, torkning, tvätt av alla tillgängliga ytor
 • rengöring och dammning av kontorsutrustning
 • rengöring inom och utanför köksapparater
 • grundläggande rengöring av badrummet
 • dammsugning och polering av golv, grundlig dammsugning av mattorna.
 • våra kontorsstädtjänster täcker alla möjliga kontorsområden enligt följande:
  • gemensamma utrymmen,
  • bullpens,
  • korridorer,
  • skåp,
  • privata arbetsområden,
  • kök, badrum,
  • konferenslokaler,
  • styrelserum,
  • lobby,
  • reception etc.

Mån - Ons

Exklusive moms

329 / h

Tor - Fre

Exklusive moms

329 / h

Lör-Sön

379 / h

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss