icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

När är den bästa tiden på dagen att göra husarbetet

harme_stad_com_för_att_städa
seoadmin 06 maj 2020 117

Hur långt tid tar det för att städa huset varje dag?

Om du är pensionerad, arbetar hemifrån eller är en hemförälder kan du ha lite extra tid i huset på dagen för att utföra hushållssysslor som dammsugning, vilket kan skapa mycket buller och kan anses vara socialt om det görs tidigt på morgonen eller sent på natten.

Faktum är att denna fråga nyligen ledde till en diskussion som togs upp av tidningarna efter att en av användarna av online-forumet klagade över att hennes närmaste granne väckte henne med en dammsugare flera gånger före 7:30 på morgonen. eller efter 10:30 p.m. Hon klagade också på att en granne ofta slog på sin tvättmaskin vid midnatt, vilket gjorde ljud under flera timmar.

Upphovsmannen till inlägget frågade andra användare om de var överens med henne om att det var antisocialt att göra en så bullrig hushållsarbete vid dessa tillfällen, vilket gav upp en mängd olika och intressanta svar.

När ska du göra husarbetet?

De svarande på det ursprungliga inlägget tenderade att delas upp i två läger. Den första enades med damen som inledde diskussionen att det verkligen var antisocialt och inte särskilt så bra att utföra bullriga hushållssysslor ibland när de flesta sover.

att_städa

Andra hävdade dock att före klockan 7.30 och efter kl. 22.30 är de enda tiderna som vissa människor måste göra sina hushållsarbeten, innan de lämnar för att jobba och efter att de har kommit hem på kvällen, kokat och lagt barnen i säng.

En svarande skrev: ”Jag tycker att hoovering klockan 7.30 och 22.30 är bra. Antagligen måste de passa in i det runt arbetet? Det är ett normalt hushållsbrus, liksom tvättmaskinen. De spelar inte hög musik eller någonting. ”

Personer med rutiner utanför de traditionella nio till fem på grund av skiftarbete är också mer benägna att göra sina hushållsarbeten vid okonventionella tider på dagen och natten, men det kan leda till spänningar som uppstår bland grannarna.

En annan svarande uppgav att buller är oundvikligt när man bor i ett lägenhet, men en annan användare sa att de trodde att dammsugning mycket tidigt på morgonen var ”orimligt”, eftersom ”det finns många människor som inte behöver vakna klockan 7.30 ”.

Kan varje hushåll ha en annan rutin och stå upp och gå till sängs vid olika tidpunkter, kan det någonsin vara rätt tid för de mer bullriga hushållssysslorna?

Finns det rätt tid?

Om du arbetar skiftar eller helt enkelt har ett mycket upptaget arbete och socialt liv som hindrar dig från att göra jobb runt huset vid en konventionell tidpunkt, men inte vill hamna ilska dina grannar, kan du anställa tjänster hos ett professionellt städföretag vara den perfekta lösningen.

Med Charme-Städ kan du välja när det är mest bekvämt för en av våra erfarna städare att besöka ditt hem för att hjälpa till med uppgifter som dammsugning. Det betyder att om du är ute på jobbet hela dagen, behöver du inte irritera folket bredvid genom att göra sysslor sent på natten, eftersom de kommer att ha gjorts åt dig medan du var ute.

Om du tror att anställa en professionell städare kan bidra till att göra ditt liv enklare, kontakta Charme-Städ teamet idag.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 2 Genomsnitt: 5

Om du flyttar in i ett nytt hus, måste du anlita en flyttstädningstjänst i när av Göteborg för att...

24 juli 2024 25

Många vänder sig till fuktavlägsnare som en lösning mot kvarstående fuktighet för att bekämpa överskott av fukt. Genom att...

17 juli 2024 87

Svartmögel är vanligt i badrum då dessa ofta erbjuder de idealiska förhållandena för möglets tillväxt. Snabb borttagning och effektiva...

09 juli 2024 72
Ring oss