icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Organisering av barnens sovrum

Organisering av barnens sovrum
seoadmin 20 februari 2021 154

När barnen går tillbaka till skolan är det den perfekta tiden att städa deras yta i hemmet, trots allt som föräldern ska man se till att barnen har kläder för nya läsåret, material för skolan samt annat som de kan använda på deras fritid. 

Baserat på barnens ålder samt mognad kan du involvera de i städ processen av deras rum. Om man vill att barnen ska hjälpa till så kan man se till att de är med och planerar processen då dom är då som mest benägna till att slutföra den, till exempel så kom mina barn med väldigt bra id er när de fick vara med och bestämma hur städningen skulle gå till. Se till att lyssna på dina barn och se deras synpunkter och planera städningen utifrån det. 

städning med barn

Ge inte dina barn alldeles för stora uppgifter och försök att hålla dem mindre, till exempel en dag kan de städa en eller 2 lådor och andra dagen kan du sortera och ordna deras böcker och nästa dag kan ni tillsammans titta igenom deras kläder. Ifall ni ska titta igenom kläderna och se vad som ska slängas eller ge bort kan du låta dina barn får bestämma vad de vill behålla och vad de vill ge bort, vissa barn kan behöva mer vägledning men försök att ja även de chansen till att få bestämma. Visa dem hur mycket utrymme de har för sina saker och låt dem sedan placera vad de väljer att ha kvar i det utrymmet sedan de som inte får plats får slängas eller ges bort. 

När det kommer till yngre barn kan du kanske ha ett leksakssystem där de får leksaker och andra leksaker ligger du bort och byter ut varandra vecka så att de regelbundet får nya leksaker att leka med. Du kan även stimulera dina barn genom att ge dem regelbundet nya aktiviteter att leka och försök att hålla deras utrymme så städat och organiserat som möjligt.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 1 Genomsnitt: 5

Du är redo för en hemstädningstjänst. Bra för dig! Men förutom att vilja ha förstklassig service till ett rimligt...

21 februari 2024 21

I dagens värld, där miljöbekymmer och hälsomedvetenhet ökar, har antagandet av miljövänliga städpraxis blivit avgörande. Användningen av miljövänliga städprodukter...

15 februari 2024 77

Städning är en mycket tråkig syssla som aldrig verkar bli fullständigt utförd. Faktum är att de flesta människor i...

07 februari 2024 47
Call Now ButtonRing oss