?Billig Rengöra Kylskåp i Göteborg. Bästa Pris Rengöra Kylskåp | Charme-Städ
rengöra-kylskåp i göteborg

Mån - Fre

299 / h

Lör-Sön

359 / h

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Ja, det nya kylskåpet måste rengöras innan den används. Då det är troligt att det finns spår av fabriks dam, motorolja och annat smuts från när kylskåpet tillverkades.

Du kan använda dig av bakpulver när du ska rengöra kylskåpet då det har en funktion att få bort fett från yta. Blanda varmt vatten med bakpulver och låt det stå en stund, sedan kan du använda dig av blandningen för att rengöra kylskåpet.

Ja. Det kan vara till en fördel att göra rent där innan man handlar nytt så att man håller det fräscht och rent i kylskåpet.

Då är fallet att ditt kylskåp inte har tillräckligt låg temperatur, titta då på inställningar och försök att ställa in rätt temperatur.

Du kan ta ut hyllorna och rengöra det vid diskbänken och sedan kan du rengöra ramen, du kan spraya en rengöringsmedel på den då blir det lättare att rengöra. Sedan sätter du tillbaka torkade och rena hyllor.

Har ett problem med insekter är det dax att köpa ett nytt kylskåp. Att insekter kan bo i ditt kylskåp innebär att du har fel temperatur i kylen, om det går att fixa temperaturen då föreslår vi att du använder en dammsugare och kraftfull rengöringsmedel.

Du kan använda samma rengöringsmedel som du använder inuti kylskåpet sedan kan du även testa rengöringsmedel baserad på blekningsmedel som har en funktion att döda mögel.

Detta kan bero på att det finns tvål kvar på glaset som inte har gått bort vid tvätten. Se till att det du stoppar in i kylskåpet är rent och torrt.

Använd inte kraftiga rörelser, försök att ta ut den försiktigt. Nått som kan komma till hands är en hårtork, du kan blåsa varm luft som kommer att värma upp och göra så att hyllan
kommer ut. Annars kan du använda något litet verktyg som kan tränga sig in i det klibbiga och släppa loss hyllan.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss