👌Billig Rengöra KylskĂ„p i Göteborg. BĂ€sta Pris Rengöra KylskĂ„p | Charme-StĂ€d
rengöra-kylskÄp i göteborg

MĂ„n - Fre

299 / h

Lör-Sön

359 / h

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Ja, det nya kylskÄpet mÄste rengöras innan den anvÀnds. DÄ det Àr troligt att det finns spÄr av fabriks dam, motorolja och annat smuts frÄn nÀr kylskÄpet tillverkades.

Du kan anvÀnda dig av bakpulver nÀr du ska rengöra kylskÄpet dÄ det har en funktion att fÄ bort fett frÄn yta. Blanda varmt vatten med bakpulver och lÄt det stÄ en stund, sedan kan du anvÀnda dig av blandningen för att rengöra kylskÄpet.

Ja. Det kan vara till en fördel att göra rent dÀr innan man handlar nytt sÄ att man hÄller det frÀscht och rent i kylskÄpet.

DÄ Àr fallet att ditt kylskÄp inte har tillrÀckligt lÄg temperatur, titta dÄ pÄ instÀllningar och försök att stÀlla in rÀtt temperatur.

Du kan ta ut hyllorna och rengöra det vid diskbÀnken och sedan kan du rengöra ramen, du kan spraya en rengöringsmedel pÄ den dÄ blir det lÀttare att rengöra. Sedan sÀtter du tillbaka torkade och rena hyllor.

Har ett problem med insekter Àr det dax att köpa ett nytt kylskÄp. Att insekter kan bo i ditt kylskÄp innebÀr att du har fel temperatur i kylen, om det gÄr att fixa temperaturen dÄ föreslÄr vi att du anvÀnder en dammsugare och kraftfull rengöringsmedel.

Du kan anvÀnda samma rengöringsmedel som du anvÀnder inuti kylskÄpet sedan kan du Àven testa rengöringsmedel baserad pÄ blekningsmedel som har en funktion att döda mögel.

Detta kan bero pÄ att det finns tvÄl kvar pÄ glaset som inte har gÄtt bort vid tvÀtten. Se till att det du stoppar in i kylskÄpet Àr rent och torrt.

AnvÀnd inte kraftiga rörelser, försök att ta ut den försiktigt. NÄtt som kan komma till hands Àr en hÄrtork, du kan blÄsa varm luft som kommer att vÀrma upp och göra sÄ att hyllan
kommer ut. Annars kan du anvÀnda nÄgot litet verktyg som kan trÀnga sig in i det klibbiga och slÀppa loss hyllan.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss