Tvätta soffa. Rengöring av soffor I Göteborg | Charme-Städ
Tvätta soffa I Göteborg

2 sits soffa

(100–120 cm)

600

3 sits soffa

(150–180 cm)

700

Hörnsoffa

4-sitssoffa (3 platser + hörn)

800

Hörnsoffa

5 sits soffa (4 platser + hörn)

950

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Vi rekommenderar att föra djupt kemtvätt med inte oftare än 1 gång var 6:e månad. I boende utan barn och djur rekommenderas det att göra 1 gång per år. 

Efter tvättmedel ha tagits bort bör ytor & inre lager torkas ordentligt för att undvika mögel. Det räcker att vänta ett par timmar.

Ni får stanna hemma eller hålla på med vardagens rutiner ute. Ni får lita nycklar till våra specialister.
Personalen är bemannade av ärliga och rättvisa specialister.

Det har positiv påverkande. Gamla soffan med matlukter kommer ni slänga några år tidigare än den som är utsliten med ren.
Vi är inte säkra på att ni kommer utföra jobbet på riktigt bra sätt …
Vi garanterar hög kvalitet på arbetet. Om du inte blir nöjd så är det bara att säga till så kommer vi och rättar till.

Kostnader står i vår prislista. I vissa fall rekommenderar vi att boka besök av specialisten att utföra noggrann kalkyl.

Alla rengöringsmedel är allergivänliga och skadar inte vuxna och barnen.

Låt inte djuren komma nära fuktiga möbler. Efter torkningen luftas alla kemikalier bort.

Det beror på hur mycket jobb måste utfärdas. Bedömning, tvättmedelsval, och själva tvätten tar 1-3 timmar. För större jobb kan hela arbetsdagen gå åt.

Vad löser vi för problem?

  • Fläckar på materialet av allt ursprung samt ålder.
  • Fläckar till följd av försök till att få bort fläckarna på egen hand.
  • Obehaglig lukt, även den till följd av djururin.
  • Ojämn färg på materialet (i många fall så bleknar färgen på materialet på de områdena som är som mest använda, samtidigt som färgen på hörn förblir som den var ursprungligen)

Notera! Ett garanterad resultat på att fläckar försvinner gäller ifall det inte har gått fler än tre dagar sedan fläcken dök upp samt att den inte har behandlats med några kemikalier. Vi garanterar ej fläckborttagning till följd av användning av olika hushålls städkemikalier.

Hur går vi till vägas när vi rengör en soffa?

Det allra första som sker är att vi observerar och planerar vad vi ska göra genom att undersöka möbeln. Våra professionella anställda utvärderar vilket material möbeln är gjord av och vad det är för orenheter den har. Baserat på den professionella analysen av hur fläckarna uppkom samt materialet de är på väljs rengöringsprodukter som kommer att passa just för din möbel.

För vissa material som är särskilt känsliga görs det ett prov med kemikalier på ett osynligt område av möbeln innan arbetet påbörjas.

Därefter börjar våra anställda med att rengöra din soffa i följande steg:

  • Vi rengör möbeln. Ett individuellt utvalt schampo valt från en mängd produkter anpassade för tillfället appliceras på soffans yta, det tar bort orenheter från materialfibrerna försiktigt men även effektivt. Vi kan också tvätta med bikarbonat
  • Vi tar bort fläckar från möbeln. Ifall fallet är att fläckarna är kvar efter schamponeringen hanteras dessa med särskilt försiktighet för hand.Vi på Charme städ har utvecklat en rad av hjälpmedel som är unika och tar bort alla typer av fläckar, för varje typ av förorening väljer vi en särskild anpassad kemiskt medel som bekämpar den. Effektiviteten av våra produkter uppskattas överstiga 95%. Vi kan handskas med alla typer av fläckar, hur svåra de än är att ta bort och hur gamla de än är, allt från fett till kulspetspenna till tuggummi.
  • Vi putsar möbler eller tvätta soffa med ångtvätt. Med hjälp av speciellt anpassade dammsugare tar vi bort resterna från rengöringsmedel, upplöst smuts samt överskotts fuktighet som gör att soffan blir nästan hell torr. Den fullständiga torkningen sker på egen hand. Under en varm säsong torkar soffan fullständigt på 4–5 timmar samtidigt som under den kalla säsongen sker det under perioden mellan 8-10 timmar. Ringer du efter vår professionella hjälp kommer möbeln att ha torkat klart i vilket fall som helst tills på kvällen.

Vi erbjuder våra kunder garanti!

Vi är övertygade att våra effektiva sätt samt teknik våra arbetare använder kommer att ge det bästa resultatet och därför erbjuder vi garanti: ifall fläck dyker upp igen under dagen då arbetet utförts så kommer vi att utföra en upprepande kemtvätt för dig gratis! Det finns vissa undantag då garantin inte gäller då det varierar mellan olika typer av fläckar samt när det kommer till fläckar orsakade på egen hand av rengöring med kemikalier.

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss