icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Så väljer du rätt städfirma i Göteborg

TÄDFIRMA_I_GÖTEBORG
seoadmin 26 augusti 2020 106

Hur mycket och hur bra du än städar kan det verka aldrig vara helt rent, iallafall inte under en längre period.

Helt enkelt är det så att man inte hinner att städa hela hemmet och komma åt allt när man städar frekvent nån gång efter några dagar, vi lever ett liv där utöver städning vi har mycket att göra och vi har vi inte tid för allt. Tycker man att städning är tråkigt eller har man inte tid över för det kan man fundera över att anlita en städfirma som kommer att utföra en professionell städning. När man funderar på att anlita en städfirma finns det en mängd saker man kan tänka på så att man väljer den som är bäst.

Anlita de som är licenserade samt försäkrade

Även fast du kan hitta otroligt många städfirmor är inte sannolikheten stor att alla de är licenserade. Att vara licenserad innebär att man uppfyller krav för det, i olika länder är kraven olika, därför väljer många städfirmor att jobba utan. Se till att anlita de som är licenserade för att både företaget samt du ska vara försäkrade av lagen. Annat som är också viktigt är att man har försäkring, ifall städfirman inte är försäkrad är det du som står för kostnader ifall någonting går fel, går sönder. Städfirma som inte kan visa dig sin licens ska man inte ens fundera på att anlita, det kan vara så att priset är högre hos en licenserad städfirma, men tanken att man har att göra med en professionell städfirma gör upp för det.

Anlita de som är punktliga

Jätteviktig sak att tänka på när man anlitar en professionell städfirma är att alltid vara i tid och respektera tiden ni har kommit överens om. Ifall du har till exempel kommit överens om att städaren ska komma hem till er två gånger i veckan under en viss tid så räknar de med att det sker och de behöver ej bli påminda om det. Är det så att städfirman du har anlitat kommer sent eller glömmer det som ni har kommit överens om tipsar vi att börja leta efter en ny.

Anlita de med bra omdöme

När du anlitar en professionell städfirma är det deras rekommendationer du ska titta på först av allt. Titta omdöme på webbsidan bland annat samt vad de lägger ut för inlägg, professionell städfirma lägger inte ut opålitlig information. Kolla även med vänner samt familj och bekanta ifall de har hört något om företaget eller be företaget om referenser. Fråga företaget frågor ifall du har några och om allt känns bra är det dags att anlita de.

Anlita kostnadseffektiva

Olika städfirmor erbjuder olika prisplan, vissa tar betalt för mängden av arbetet-fast pris, andra tar betalt för timmar som de har lagt ner, hitta något som passar just dig. Ifall du tänker att köpa deras tjänster kontinuerligt erbjuder oftast företag en kontaktperson, med hjälp av den kan du kommer fram till det bästa för just dig.

Anlita de som erbjuder bra rengöringsmedel eller går med på att jobba med det du erbjuder

De flesta städfirmor erbjuder sina kunder två olika förslag när det kommer till rengöringsmedel. Antingen så erbjuder de sina egna alternativ eller så ber de dig att erbjuda det. Därför är det viktigt redan innan du anlitar någon att bestämma dig för hur du vill göra, vill du slippa inköp av allt material kan det vara bra att anlita dem som erbjuder eget. Anlitar du en professionell städfirma kommer allt gå smidigt, däremot de som inte är licenserade kan komma att använda rengöringsmedel som inte är effektiva samt miljövänliga, då kan det vara bra att köpa eget.

Slutsats

Att hyra den rätta städfirman innebär att hyra licenserad, försäkrad, med bra omdöme samt punktlig städfirma. Välj det som är bäst för dig.

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 4 Genomsnitt: 5

Städning är en viktig del av eventet Att städa inför, under och efter ett event är ett stort projekt....

19 juni 2024 9

Checklista för Sommarstädning med 10 Tidsbesparande Tips Du känner till vårstädning, men vad sägs om sommarens sysslor? Sommaren är...

13 juni 2024 95

Att klä upp en tom veranda är enkelt. Du behöver bara några fantastiska växter. Här är 5 sätt du...

05 juni 2024 81
Ring oss