icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
Storstädning 283 kr/timme
nu med rabatt 199 kr/timme -30%
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

  Professionell Storstädning i Göteborg

  Hur mycket kostar storstädning i Göteborg?

  Pris per timme ligger vanligen mellan 283 kr och 199 kr i timmen (efter RUT-avdrag)

  Tillägg till Storstädning
  Vi kan också hjälpa dig med

  • Fönsterputs
  • Strykning
  • Tvätta soffor
  • Rengöring av kylskåp och frys
  • Rengöring av köksskåp och lådor
  • Balkong- och garagestädning
  hemstädning i Mölndal

  Städfirma Göteborg

  Letar du efter en pålitlig och professionell städfirma i Göteborg? Då behöver du inte leta längre! Vår städfirma har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa städtjänster till både privatpersoner och företag i Göteborg. Oavsett om det gäller daglig kontorsstädning eller en omfattande storstädning, så har vi expertisen och utrustningen för att göra jobbet ordentligt. Vi sätter alltid kundens behov i fokus och strävar efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Kontakta oss nu för att boka din städtjänst hos oss!

  Storstädning Mölnlycke

  GALLERI AV VERK

  Utvärdera resultatet med egna ögon

  Storstädning
  Hemstädning huset
  Storstädning
  Storstädning
  Hemstädning i lägenheten
  Byggstädning
  Gratis offert på 1minut
  Ring här och nu
  0761 800 100

   Din väg till ett renare hem med Storstädning!

   Storstädning är en perfekt lösning när du behöver mer grundlig rengöring än vanligt. Det kan vara väldigt passande när du förbereder dig inför semester, väntar på gästerna, efter festen, eller varför inte vår/vinter städning?

   Man behöver ha mer energi o fokus för att orka med en storstädning som rengör ordentligt. Ibland är det värt att slippa stressen och alla måsten, därför är det ett perfekt tillfälle att prova på våra städtjänster om du inte redan har provat. Det är ett bra alternativ om du inte hinner med eller helt enkelt bara vill lägga över det ansvaret på någon anna för en stund.

   Var inte rädd för att kontakta oss för våra tjänster eftersom storstädning faktiskt är det mest lämpliga på det första besöket. Då du bara behöver uppehålla städningen sedan, och inte behöver göra extra grundligt varje gång. låt det jobbigaste falla i händerna på proffs som utför sitt arbete grundligt och med bästa kvalitet, vi kommer åt hörnen man vanligtvis inte kommer åt.

   Städpriser Göteborg

   Våra städpriser i Göteborg är konkurrenskraftiga och vi erbjuder transparenta kostnadsuppskattningar för alla våra städtjänster. Vi förstår vikten av att ha ett rent och fräscht hem eller arbetsplats, och våra städare arbetar effektivt för att ge dig bästa möjliga resultat till ett rimligt pris. Oavsett om du behöver en regelbunden städservice eller en storstädning för speciella tillfällen, så kan du lita på oss för att ge dig bästa valuta för pengarna. Kontakta oss för att få en prisuppskattning och boka din städtjänst redan idag!

   Boka städtjänster i Göteborg

   Förenkla ditt liv genom att boka våra professionella städtjänster i Göteborg! Vi erbjuder en rad olika städtjänster för att passa dina behov och scheman. Oavsett om du behöver en regelbunden veckostädning, en storstädning inför en särskild händelse, eller en flyttstädning när du lämnar din bostad, så kan du lita på vår erfarna och pålitliga personal för att leverera en förstklassig städning varje gång. Så varför slösa tid på att städa själv när du kan boka våra städtjänster och få tid över till det du verkligen vill göra? Kontakta oss nu för att boka din städtjänst!

   Detta är vad våra kunder har att säga om oss

   Andy Bighouse
   Andy Bighouse
   2023-07-15
   Arbetar snabbt och professionelt.
   gueschmo
   gueschmo
   2023-06-06
   Nataliya help me with a deep clean in the apartment I moved out. She did an excellent job, and also getting in contact is very easy with the web page ????
   Ismo Rönkkö
   Ismo Rönkkö
   2023-02-02
   Använde företaget till flyttning och flyttstädning, är supernöjd med båda. Städningen var perfekt utfört, rekommenderas!
   Päivi Rönkkö
   Päivi Rönkkö
   2023-02-01
   Mycket nöjda med flyttstädningen????rekommenderar verkligen detta företag
   Annie B
   Annie B
   2022-08-29
   Väldigt nöjd med Charme Städ. Nådde upp till mina förväntningar ????????
   Guzal Nalibaeva
   Guzal Nalibaeva
   2022-06-14
   Sämsta företaget nånsin, ibland kom de inte eller kom när de vill för att enligt dem jag är som kund passar inte i deras bokning system, helt idiotiskt!
   Ann Udoji
   Ann Udoji
   2022-06-03
   I placed a phone call to Charme stad and the operator refused to speak with me. She dropped the call immediately because she won't speak English.
   Tomas Eriksson
   Tomas Eriksson
   2022-05-03
   Mycket trevliga och rutinerade herrar som löste alla små problem som uppstod vid flytten. Rekommenderas!!

   Vad kostar storstädning?

   Mån - Ons
   199 / h
   Lör-Sön
   239 / h

   Vad kostar storstädning?

   Tor - Fre
   199 / h

   Vad kostar storstädning?

   Mån - Ons
   Lör-Sön
   199 / h
   239 / h

   Vad kostar storstädning?

   Tor - Fre
   199 / h

   VÄLKOMMEN TILL CHARME STAD

   Boka storstädning online här och nu

   Laddar…
   Svar på vanliga frågor
   Vad innebär en storstädning?

   En storstädning omfattar hela huset, främst från insidan men kanske även utsidan. Storstädning behöver inte göras speciellt ofta, någon gång per år räcker väl. En vanlig storstädning innefattar vanligtvis allt ifrån dammsugning till fönsterputsning, moppning och tvättning av möbler och så vidar

   Hur mycket kostar en storstädning?

   Att anlita hjälp med storstädning kostar from 1 100 – 1 500 kronor efter rutavdrag för en lägenhet på upp till 50 kvadrat. För 70 kvadratmeter kan du räkna med att kostnaden blir 1 490 – 2 300 kronor. Är din bostad över 100 kvadratmeter kan du vänta dig ett pris på 1 690–2 890 kronor för en storstädning.

   Hur lång tid tar en storstädning?

   Hur lång tid tar en storstädning? Tidsåtgången beror på storlek och skick av bostad. Städningen brukar ta mellan 6 och 12 timmar.

   Vad kostar storstädning per timme?

   Storstädning Pris per timme 199 kr (efter RUT-avdrag)

   Vad kostar storstädning 40 kvm?

   En bostad på 30- 50 kvm: Ca 1090 kr

   Gratis offert på 1minut
   Ring här och nu
   0761 800 100

    Storstädning för kontor Göteborg

    Ett rent och välskött kontor skapar en produktiv arbetsmiljö och ger ett professionellt intryck på kunder och affärspartners. Vår storstädningstjänst för kontor i Göteborg är utformad för att möta alla dina företagsbehov. Vi rengör och desinficerar noggrant alla ytor, inklusive skrivbord, möbler, och gemensamma områden. Våra professionella städare är noggranna och effektiva för att säkerställa att ditt kontor blir skinande rent och redo för att möta arbetsdagen. Boka vår storstädning för kontor i Göteborg idag och upplev skillnaden!

    Storstädning för speciella evenemang i Göteborg

    Ska du arrangera ett speciellt evenemang i Göteborg? Låt oss ta hand om storstädningen så att du kan fokusera på att göra evenemanget minnesvärt! Vår storstädningstjänst för speciella evenemang syftar till att ge dig en perfekt miljö för att välkomna gästerna. Vi rengör noggrant alla utrymmen, inklusive eventuella festlokaler, konferensrum och toaletter, för att säkerställa att allt är skinande rent och prydligt. Med våra professionella städare

    Städning av lägenheten före försäljning i Göteborg

    Ska du sälja din lägenhet i Göteborg? En professionell storstädning kan göra en stor skillnad när det gäller att ge ditt hem ett attraktivt intryck för potentiella köpare. Vår städningstjänst för lägenheter före försäljning fokuserar på att få ditt hem att se sitt bästa ut, med noggrann rengöring av alla ytor och noggrann uppmärksamhet på detaljer. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på att förbereda för flytten. Boka vår städning av lägenheten före försäljning i Göteborg och öka dina chanser att få ditt hem sålt till det bästa priset!

    Storstädning för stugor Göteborg

    Ge din stuga i Göteborg en kärleksfull uppfräschning med vår storstädningstjänst för stugor! Vi förstår hur viktigt det är att behålla en ren och bekväm miljö i din stuga, och våra erfarna städare kommer att göra allt för att få den att se ut som ny igen. Från dammsugning och våttorkning av golv till rengöring av kök och badrum, så tar vi hand om allt. Oavsett om du använder din stuga året runt eller bara på semestertider, så kan du lita på oss för att hålla den i toppskick. Boka vår storstädning för stugor i Göteborg nu och njut av din tid i en skinande ren stuga!

    Storstädning Checklista

    Bostadsrum/ samtliga rum
    Kök
    Badrum & toalett
    Balkong/veranda
    Dammsugning och moppning av golv
    Rengöring av golvlister, dörrfoder, dörrar, elkontakter samt stömbrytare
    Rengöring av karmar, fönsterbrädor samt målade ytor
    Rengöring av garderober, utvändigt
    Rengöring av element
    Avfläckning av väggar
    Dammtorkning av hyllor och tavlor
    Tömning av papperskorgar
    Rengöring av luftventiler
    Avskakning av mindre mattor
    Dammsugning av möbler/soffa
    Fönsterputsning, inkl. rengöring av fönsterkarmar (extra)
    Kyl, sval och frys rengörs utvändigt (extra)
    Ugn in- och utvändigt, rengöring av ugnsplåtar
    Rengöring av spishäll/spisplattor
    Diskmaskin rengörs in- och utvändigt
    Rengöring av disk- köksbänk och kakel
    Skåpluckor/skåpsdörrar rengörs
    Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns
    Rengöring av köksfläkt och filter
    Rengöring av luftventiler (ej inuti)
    Rengöring av toalettstol och tvättställ
    Rengöring av badkar, in- och utvändigt samt under (om front är borttagen)
    Rengöring av väggar, avkalkning
    Rengöring av vattenledningar/rör
    Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
    Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
    Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
    Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
    Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt
    Golvbrunnar öppnas och rengörs inuti (om de är tillgängliga)
    Avtorkning av fast belysning
    Avtorkning av fast belysning
    Dammsugning/sopning av golv
    Ring oss