icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Tack för ditt meddelande, vi återkommer inom kort.

BILDER FRÅN VÅRA UPPDRAG

Utvärdera resultatet med egna ögon

Altantvätt
Fasadtvätt
Trädgårdsarbete
Målning

RECENSIONER

Detta är vad våra kunder har att säga om oss

“Servicen är flexibel”
Vi anlitar Charme Städ till våra kunder som får hjälp med flyttstädning och städning inför visningen. Mycket duktig personal som gör jobbet perfekt. Charme kan hjälpa till med vissa renoveringar inför försäljningen, måla, trädgård och lägga golv. Dem är flexibla med arbetstid och kan jobba på helger om det behövs. ????????????????????????
— HELINS MÄKLARBYRÅ
“Service av hög kvalitet!”
Köper tjänst, mycket trevligt bemötande. Personalen mycket kunniga, städar rent ock ordentligt. Jag är mycket nöjd med detta företag.
— Skin Care & Laser Center S
“Service av hög kvalitet!”
Hej Vi är mycket nöjda med charme Städ. Vi har provat flera andra firmor tidigare med varierat resultat gång till gång. Charme städ är väldigt noggranna och lätta att ha att göra med. Rekommenderas!
— Johan Dillner J
“Service av hög kvalitet!”
Otroligt nöjd. Bästa städfirman jag någonsin haft. Företaget borde heta "Verkligen rent på riktigt " för det är skillnanden mellan den här firman och alla andra jag prövat. Har nu veckostädning sedan nov-21 och är så nöjd att jag rekommenderar dem till alla jag känner. Nogranna, proffesionella, effektiva. Alla kan inte städa, det är ett kunnande som kräver blick, kunskap och nogranhet vilket de anställda på Charme har.
— Alexandra De Beauvoir
Call Now ButtonRing oss