icon Vi arbetar mån-sön från 8:00 till 21:00
icon Vi arbetar mån-sön från 8:00 till 21:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 8:00 till 21:00

title

Fåtölj- och stolstvätt 0 kr/timme
nu med rabatt 0 kr/timme -30%
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

  Du får alltid veta den exakta kostnaden i förväg på telefon

  1

  Våra medarbetare börjar städa på utsatt tid och blir inte försenade

  2

  Vi står för ​​all nödvändig utrustning och rengöringsprodukter

  3

  Betalning kontant eller med kort efter att arbetet är slutfört

  4
  Fåtölj- och stolstvätt i Göteborg
  Fåtölj- och stolstvätt i Göteborg

  Kemtvätt av textilklädda möbler på plats.

  Mjuka fåtöljer & schäslonger är favoritviloplatsen i hemmet. Utan dem är det svårt att skapa en bekväm inredning

  Att regelbundet tvätta fåtöljerna och stolarna ökar deras livslängd och håller dem finare längre.

  Utöver att tyget blir smutsigt ansamlas det även dammkvalster och andra farliga bakterier där, vilket kan påverka barn och allergiker. Därför är det bra att kemtvätta både textil- och skinnklädda möbler ungefär en gång i kvartalet eller halvåret.

  Hos Charme Städ kan du beställa kemtvätt av textil- och skinnklädda möbler på såväl engångs- som rabatterad abonnemangsbasis.

  serv
  Prislista för fåtölj- och stolstvätt i Göteborg
  Möbel
  Pris per timme
  Fåtölj
  490
  Möbel
  Pris per timme
  Stol
  249
  Möbel
  Fåtölj
  Pris per timme
  490
  Möbel
  Stol
  Pris per timme
  249
  Så jobbar vi!

  Själva processen kräver ett noggrant arbetssätt och högkvalitativa tvättmedel. Först undersöker vår specialist din möbel för att ta reda på följande saker:

  • Materialtypen, exempelvis textil eller skinn, och dess egenskaper
  • De lämpligaste rengöringsmetoderna
  • Vilka specialrengöringsmedel som behövs för detaljer i järn, trä eller plast

  För att en korrekt utförd kemtvätt är det viktigt att man är konsekvent i arbetsprocessens olika steg. På så sätt behåller textil- eller skinnmöblerna sitt perfekta skick längre.

  Detta gör vi för varje rum

  Bostadsrum/samtliga rum
  Kök
  Badrum
  Skakar mindre och små mattor (om möjligheten finns).
  Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
  Dammar möbler och lampor.
  Dammsuger golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
  Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, vägguttag, fönsterbrädor, fria ytor och ytorna ovanpå skåp och garderober.
  Putsar speglar och tavlor om de är inramade med glas.
  Tömmer av papperskorgar.
  Moppar golv.
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin3
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin

  title

  Gratis offert på 1minut
  0761 820 820

   Steg 1 – En generell rengöring av möblerna med en professionell industridammsugare. En sådan rengöring är i princip omöjligt att utföra med en vanlig hushållsdammsugare, den kräver inköp av specialanpassad utrustning till ett mycket högre pris än den vanliga dammsugaren.

   Steg 2 – Rengöring av ytorna och borttagning av fläckar med en kraftfull ångmaskin. Ångmaskinen rengör effektivt men skonsamt gamla och envisa fläckar.

   Steg 3 – Schamponering. För schamponeringen används ett tvättmedel som är specialanpassat efter klädselmaterialet. Tvättmedlet appliceras på ytorna och gnids försiktigt in. 

   Steg 4 – Kemtvätt. Kemtvätten sker för hand och tar bort gamla och envisa fläckar på hela möbeln med ett särskilt medel som inte skadar klädselns färg.

   Steg 5 – Extraktion. Med hjälp av en mycket kraftfull dammsugare avlägsnar våra specialister smutsrester även från klädselns djupaste lager, vilket ger den en perfekt ren yta som kommer att vara värd kostnaden för tvätten.

   Efter tvätten lämnas möbeln i ett torrt och ventilerat utrymme i ungefär 1,5-2 timmar. Under tiden torkar klädseln och möbeln blir färdig att användas som vanligt igen.

   RECENSIONER

   Detta är vad våra kunder har att säga om oss
   “Servicen är flexibel”
   Vi anlitar Charme Städ till våra kunder som får hjälp med flyttstädning och städning inför visningen. Mycket duktig personal som gör jobbet perfekt. Charme kan hjälpa till med vissa renoveringar inför försäljningen, måla, trädgård och lägga golv. Dem är flexibla med arbetstid och kan jobba på helger om det behövs. 👌👌👌👍👏👏
   — HELINS MÄKLARBYRÅ
   “Service av hög kvalitet!”
   Köper tjänst, mycket trevligt bemötande. Personalen mycket kunniga, städar rent ock ordentligt. Jag är mycket nöjd med detta företag.
   — Skin Care & Laser Center S
   “Service av hög kvalitet!”
   Hej Vi är mycket nöjda med charme Städ. Vi har provat flera andra firmor tidigare med varierat resultat gång till gång. Charme städ är väldigt noggranna och lätta att ha att göra med. Rekommenderas!
   — Johan Dillner J
   “Service av hög kvalitet!”
   Otroligt nöjd. Bästa städfirman jag någonsin haft. Företaget borde heta "Verkligen rent på riktigt " för det är skillnanden mellan den här firman och alla andra jag prövat. Har nu veckostädning sedan nov-21 och är så nöjd att jag rekommenderar dem till alla jag känner. Nogranna, proffesionella, effektiva. Alla kan inte städa, det är ett kunnande som kräver blick, kunskap och nogranhet vilket de anställda på Charme har.
   — Alexandra De Beauvoir
   Vilka möbler kan vi tvätta?
   Vilka möbler kan vi tvätta?

   I tjänsten av kemtvätt av tyg- & skinnmöbler hemma ingår behandling av fåtöljer, puffar, soffkuddar, tygstolar & pallar. Samt jobbar våra experter med möbler av olika mått – soffor & köks möbler. Viss kemtvätt av fåtölj kommer ske fortare an kemtvätt av en soffa. När ni beställer rengöring av hela sättet då får ni ett paketpris av oss.

   Dela glädjen med din familj med att ha rena tyg- och skinnmöbler!

   BILDER FRÅN VÅRA UPPDRAG

   Utvärdera resultatet med egna ögon
   Altantvätt
   Fasadtvätt
   Trädgårdsarbete
   Målning
   Svar på vanliga frågor
   Hur blir jag kund?

   Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hembesök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till info.charme.stad@gmail.com Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

   Hur går det till första gången?

   Våra städare, vilket kan vara både en eller två beroende på städningens omfattning, kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med den första städningen. Upplys gärna oss i förväg om du har ömtålig inredning eller andra saker som du är extra rädd om.

   Vad innebär en provstädning?

   En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

   Måste jag vara hemma vid provstädningen?

   Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att bostaden hinner gås igenom och ni har möjlighet att berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om ni så önskar.

   Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

   Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på val av tjänst) ska utföras inom två veckor efter det att vi har fått in bokningen. Efter det första besöket brukar städabonnemanget kunna startas relativt omgående.

   Har ni någon minimitid?

   Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2,5 timmar.

   Är personalen tillförlitlig?

   Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

   Vad har ni för avbokningsregler?

   Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Sker avbokningen senare än 48 timmar innan beställd städdag tillkommer en avgift på 150 kr inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till RUT-avdrag.

   Är det samma städare som kommer varje gång?

   Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

   Har ni ansvarsförsäkring?

   Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till, från, och under arbetet. Dessutom har alla Charme Städs medarbetare kollektivavtal hos Fora!

   Kan jag bestämma veckodag och tid för städningen?

   Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

   Jobbar ni röda dagar?

   Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar eller storhelger. Om du önskar städning under dessa dagar tillkommer övertidsersättning. Städning på röda dagar sker endast efter särskild överenskommelse.

   Kan jag betala via faktura?

   Ja, det går bra att betala via faktura. Vi fakturerar alltid i efterskott.

   Hur fungerar RUT-avdraget

   Varje privatperson har rätt till avdrag om 50 % av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet för avdrag är 50 000 kr per år. Vi fakturerar alltid summan efter RUT-avdrag, alltså 50 % av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi sedan från Skatteverket.

   title

   Gratis offert på 1minut
   0761 820 820

    title

    Call Now ButtonRing oss