icon Vi arbetar mån-sön från 8:00 till 21:00
icon Vi arbetar mån-sön från 8:00 till 21:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 8:00 till 21:00

title

Fasadtvätt 0 kr/timme
nu med rabatt 0 kr/timme -30%
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

  Du får alltid veta den exakta kostnaden i förväg på telefon

  1

  Våra medarbetare börjar städa på utsatt tid och blir inte försenade

  2

  Vi står för ​​all nödvändig utrustning och rengöringsprodukter

  3

  Betalning kontant eller med kort efter att arbetet är slutfört

  4
  Prislista för fasadtvätt
  Dag
  Pris per m2
  Mån - Ons
  199
  Tors - Fre
  199
  Dag
  Pris per m2
  Lör-Sön
  299
  Dag
  Mån - Ons
  Tors - Fre
  Pris per m2
  199
  199
  Dag
  Lör-Sön
  Pris per m2
  299

  Detta gör vi för varje rum

  Bostadsrum/samtliga rum
  Kök
  Badrum
  Skakar mindre och små mattor (om möjligheten finns).
  Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
  Dammar möbler och lampor.
  Dammsuger golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
  Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, vägguttag, fönsterbrädor, fria ytor och ytorna ovanpå skåp och garderober.
  Putsar speglar och tavlor om de är inramade med glas.
  Tömmer av papperskorgar.
  Moppar golv.
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin3
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin
  Fasadtvätt i Göteborg

  Fasadtvätt till Göteborgs bästa pris från Charme städ

  Oavsett om det är ditt hem eller din arbetslokal eller är det viktigt att hålla rent på insidan. Men detsamma gäller även på utsidan. Fasaden är trots allt det första dina besökare ser innan de går in, och det är därför viktigt att den är i gott skick. Vi på Charme Städ tvättar din fasad till ett överkomligt pris!

  Vad går fasadtvätten ut på?

  I korta drag är fasadtvätten en rengöringsprocess där byggnadens fasad rengörs och fläckar, smuts och annat oönskat avlägsnas. Oftast tvättas byggnadens framsida där ingången ligger. Många fasader är gjorda av populära material såsom glas, sten och trä. Vissa delar av fasaden kan även vara gjorda i metall såsom rostfritt stål eller aluminium.

  Det finns olika anledningar till att en fasad ser smutsig ut. Utseendet påverkas bland annat av väder och vind, men även luftföroreningar. Det kan medföra att fasadens färg ser väldigt blek ut, vilket försämrar utseendet.

  Varför är det viktigt att rengöra fasaden?

  De flesta kan nog enas om att en ren och fräsch byggnad är mycket attraktivare att titta på än en smutsig byggnad. Det råder ingen tvekan om att en snygg fasad ser mer välkomnande ut, och ger en känsla av att även byggnadens interiör är välvårdad. För att göra ett gott intryck på såväl förbipasserande som besökare är det viktigt att se till att fasaden hålls ren och är i gott skick.

  Att bibehålla fasadens skick är också viktigt om du hyr ut byggnaden. Inte sällan ingår det i många hyresavtal att hyresvärden ska hålla objektet i gott skick, och då är det viktigt att denna del av byggnaden är ren.

  rengör_träfasader

  title

  Gratis offert på 1minut
  0761 820 820

   Kan jag rengöra fasaden själv?

   Självklart kan du rengöra fasaden på egen hand. Däremot bör du vara medveten om att detta inte alltid är helt enkelt. Det är absolut nödvändigt att du har rätt verktyg och klädsel, men även passande rengöringsprodukter. Du måste även vara beredd på att fasadtvätten kan ske på hög höjd, vilket kan vara farligt eller obehagligt. För att undvika allt krångel och inte riskera några skador kan du i stället överlåta arbetet till Charme Städs erfarna specialister, som ger dig en fasadtvätt av hög kvalitet. 

   Hur fasadtvätten går till och verktygen används beror på vilken typ av material som fasaden är tillverkad i. För att inte skada fasaden är det viktigt att välja rätt verktyg och rengöringsprodukter. Annat kan påverka arbetsprocessen byggnadens läge och vädret på den aktuella dagen. 

   Hur kan man rengöra fasaden med vattenbaserade metoder?

   Det finns tre typer av vattenbaserade metoder för att rengöra fasaden på: högtryckstvätt, blötläggning och ångtvätt. Den absolut vanligaste metoden är högtryckstvätt, där man sprutar vatten med ett lågt till medeltryck (7 till 27 bar) på fasadens yta. Oftast börjar man med ett lågt vattentryck och höjer sedan vid behov där det är smutsigare. Efter det skrubbar man med en naturlig eller syntetisk borste på de smutsiga områdena.

   För att få bort oljebaserad smuts från ytan kan man tillsätta ett avjoniserat rengöringsmedel i vattnet. Man bör helst inte använda tvål och andra hushållsrengöringsmedel vid fasadtvätten, då de kan lämna synliga tvålrester på områdena.

   Vid blötläggning av fasaden sprutar man vatten på området en längre tid, vanligtvis flera dagar, för att ingrodda ansamlingar av smuts ska lossna. Detta är särskilt effektivt för de delar av byggnaden som inte nås av regnet. Nackdelen är att det tar mycket längre till att rengöra fasaden, upp till flera veckor, eftersom processen måsteupprepas flera gånger.

   Ångtvätten används inte särskilt ofta, men den kan vara väldigt effektiv om man vill få bort växter från byggnaden eller om fasaden är gjord i sten och känslig för de syror som används i många kemiska rengöringsmedel.

   rengör_stenfasader

   Hur kan jag få professionell hjälp med fasadtvätten?

   Om du inte vill rengöra fasaden på egen hand kan du alltid anlita Charme Städs professionella fasadtvättare. På så sätt minskar du risken för skador på både dig själv och din fasad. Då vi använder oss av professionella verktyg och rengöringsmedel kommer du sannolikt även att få ett bättre resultat än om du hade tvättat fasaden själv. En av fördelarna med att anlita Charme Städ är nämligen att vi har verktyg och rengöringsmedel som är specialanpassade för just fasadtvätt 

   Hör av dig till oss på Charme Städ, så hjälper vi dig med fasadtvätten!

   BILDER FRÅN VÅRA UPPDRAG

   Utvärdera resultatet med egna ögon
   Altantvätt
   Fasadtvätt
   Trädgårdsarbete
   Målning

   Måste jag få professionell hjälp när det kommer till rengöring av fasaden?

   Om du inte vill rengöra fasaden på egen hand kan du anställa ett professionellt företag, Charme städ som kan hjälpa dig med detta. om du väljer att anställa Charme städ innebär det är mindre risk för dig personligen och för fasaden. Då riskerar du inte att förstöra fasaden och sparar energi samtid. Du får också bättre service resultat än om du skulle göra detta själv.

   Vilka verktyg används för att rengöra fasaden?

   En av fördelarna med att anställa Charme städ är att vi har dom verktyg som är särskilt gjorda för denna typ av jobb. Våra anställda använder också speciella tvättmedel och moderna metoder för fasadtvätt.

   Hör av er till oss på Charme städ så hjälper vi dig med fasadtvätten!

   RECENSIONER

   Detta är vad våra kunder har att säga om oss
   “Servicen är flexibel”
   Vi anlitar Charme Städ till våra kunder som får hjälp med flyttstädning och städning inför visningen. Mycket duktig personal som gör jobbet perfekt. Charme kan hjälpa till med vissa renoveringar inför försäljningen, måla, trädgård och lägga golv. Dem är flexibla med arbetstid och kan jobba på helger om det behövs. 👌👌👌👍👏👏
   — HELINS MÄKLARBYRÅ
   “Service av hög kvalitet!”
   Köper tjänst, mycket trevligt bemötande. Personalen mycket kunniga, städar rent ock ordentligt. Jag är mycket nöjd med detta företag.
   — Skin Care & Laser Center S
   “Service av hög kvalitet!”
   Hej Vi är mycket nöjda med charme Städ. Vi har provat flera andra firmor tidigare med varierat resultat gång till gång. Charme städ är väldigt noggranna och lätta att ha att göra med. Rekommenderas!
   — Johan Dillner J
   “Service av hög kvalitet!”
   Otroligt nöjd. Bästa städfirman jag någonsin haft. Företaget borde heta "Verkligen rent på riktigt " för det är skillnanden mellan den här firman och alla andra jag prövat. Har nu veckostädning sedan nov-21 och är så nöjd att jag rekommenderar dem till alla jag känner. Nogranna, proffesionella, effektiva. Alla kan inte städa, det är ett kunnande som kräver blick, kunskap och nogranhet vilket de anställda på Charme har.
   — Alexandra De Beauvoir
   Svar på vanliga frågor
   Hur blir jag kund?

   Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hembesök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till info.charme.stad@gmail.com Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

   Hur går det till första gången?

   Våra städare, vilket kan vara både en eller två beroende på städningens omfattning, kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med den första städningen. Upplys gärna oss i förväg om du har ömtålig inredning eller andra saker som du är extra rädd om.

   Vad innebär en provstädning?

   En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

   Måste jag vara hemma vid provstädningen?

   Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att bostaden hinner gås igenom och ni har möjlighet att berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om ni så önskar.

   Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

   Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på val av tjänst) ska utföras inom två veckor efter det att vi har fått in bokningen. Efter det första besöket brukar städabonnemanget kunna startas relativt omgående.

   Har ni någon minimitid?

   Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2,5 timmar.

   Är personalen tillförlitlig?

   Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

   Vad har ni för avbokningsregler?

   Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Sker avbokningen senare än 48 timmar innan beställd städdag tillkommer en avgift på 150 kr inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till RUT-avdrag.

   Är det samma städare som kommer varje gång?

   Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

   Har ni ansvarsförsäkring?

   Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till, från, och under arbetet. Dessutom har alla Charme Städs medarbetare kollektivavtal hos Fora!

   Kan jag bestämma veckodag och tid för städningen?

   Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

   Jobbar ni röda dagar?

   Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar eller storhelger. Om du önskar städning under dessa dagar tillkommer övertidsersättning. Städning på röda dagar sker endast efter särskild överenskommelse.

   Kan jag betala via faktura?

   Ja, det går bra att betala via faktura. Vi fakturerar alltid i efterskott.

   Hur fungerar RUT-avdraget

   Varje privatperson har rätt till avdrag om 50 % av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet för avdrag är 50 000 kr per år. Vi fakturerar alltid summan efter RUT-avdrag, alltså 50 % av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi sedan från Skatteverket.

   title

   Gratis offert på 1minut
   0761 820 820

    title

    Call Now ButtonRing oss