👍 Priser pĂ„ TvĂ€tta Fasaden i Göteborg. TvĂ€tta Huset UtvĂ€ndigt | Charme-StĂ€d
TvÀtta fasaden i Göteborg

FasadtvÀtt för bÀsta pris i Göteborg frÄn Charme stÀd

Oavsett om det Àr ditt hem, din kontorsbyggnad eller lager sÄ fattar du hur viktigt det Àr att hÄlla det rent inuti. vad sÀgs de hur de ser ut utifrÄn? Trots allt sÄ Àr fasaden av byggnaden det första som besökarna ser innan de gÄr in, dÀrför Àr det viktigt att det Àr i gott skick. Vi pÄ Charme stÀd hjÀlper gÀrna till och tvÀttar din fasad till ett rimligt pris!

rengör_trÀfasader

Vad gÄr fasadtvÀtt ut pÄ? 

Kort sagt, sÄ Àr fasadtvÀtt en rengöringsprocess dÀr man rengör fasaden pÄ en byggnad frÄn flÀckar, smuts och mycket mer. Fasaden Àr vanligtvis framsidan av byggnaden dÀr ingÄngen ligger. MÄngas fasader Àr gjorda av populÀra material sÄsom glas, sten och trÀ, vissa delar av fasaden kan Àven vara gjorda i metall som rostfritt stÄl eller aluminium. 

Det finns olika anledningar till varför en fasad kan se smutsig ut bland annat sÄ pÄverkas utseendet av negativt vÀder och luftföroreningar. Detta kan leda till att fasaden ser vÀldigt blek ut i fÀrgen och i sin tur försÀmrar utseendet.

Varför Àr det viktigt att rengöra fasaden? 

Först och frÀmst sÄ kan alla vara enade om att en ren och frÀsch byggnad Àr mycket mer attraktivt och tillfredsstÀllande titta pÄ n en smutsig byggnad. Det rÄder ingen tvekan om att en snygg fasad ser mer vÀlkomnande ut och ger en kÀnsla av byggnadens interiör. tar att fÄ ett bra intryck pÄ dem som förbi passerar men Àven för dem som mÄste komma in i byggnaden Àr det viktigt att se till att fasaden Àr i gott skick och inte Àr smutsig. 

Att behÄlla fasadens skick Àr ocksÄ viktigt om du hyr ut en byggnad eller lokal, du kanske upptÀcker att avtalet krÀver att bygga dess utseende behÄlls och dÀrför Àr det viktigt att denna del av byggnaden Àr ren. 

Kan jag rengöra fasaden sjÀlv?

Du kan rengöra fasaden sjÀlv, dÀremot sÄ bör du vara medveten om att detta kan vara problematiskt att göra. Det Àr absolut nödvÀndigt att du har rÀtt verktyg, passande rengöringsprodukter och Àven klÀder för att göra det. Du ska ocksÄ vara beredd pÄ att rengöringen av din fasad kan ske pÄ hög höjd vilket kan vara farligt och stÀlla till med sÀkerhet problem. För att undvika allt krÄngel och inte sÀtta sin hÀlsa i fara kan du istÀllet överlÄta arbetet till erfarna specialister frÄn Charme stÀd, som kommer göra jobbet Ät dig av hög kvalité. 

FasadtvÀtten beror pÄ vilket material din fasad Àr tillverkade i, anvÀndningen av verktyg beror ocksÄ pÄ typen av material dÄ man inte vill skada fasaden under processen. Det gÀller att vÀlja rÀtt verktyg, annat som pÄverkar processen Àr lÀget dÀr byggnaden befinner sig och funktionen av den.

Vad kostar fasadtvÀtt?

Pris för fasadtvÀtt- fast pris:

Fast pris pÄ villa med upp till 150m2 2800 kr inklusive moms och efter ROT-avdrag

Pris för fasadtvÀtt per kvadratmeter:

Kvadratmeter kostar 22 kr.Ett hus pÄ 100 kvadratmeter kostar 2200 kr.

rengör_stenfasader

Hur kan man rengöra med hjÀlp av vatten metoder? 

Det finns 3 typer av vattenbaserade metoder för att rengöra fasaden: tryck tvÀtt, blötlÀggning och Änga/varm tvÀtt. Den vanligaste metoden Àr tryckt tvÀtt dÀr man sprayar med lÄg till medel tryck (100 till 400 psi) pÄ byggnadens yta, man börjar vanligtvis lÄgt och sedan höjer vid behov dÀr det Àr smutsigare. Efter det skrubbar man med naturlig eller syntetisk borste pÄ vissa omrÄden. 

För att fÄ bort oljebaserad smuts frÄn ytan kan man tillsÀtta ett icke joniskt rengöringsmedel av syntetiska organiska föreningar i vattnet. Helst sÄ ska man inte anvÀnda tvÄl och andra hushÄlls rengöringsmedel i vattenbaserad rengöring eftersom de kan lÀmna synliga rester pÄ omrÄdena. 

nÀr man blötlÀgger innebÀr det att man sprutar pÄ omrÄdet n lÀngre tid vanligtvis flera dagar i taget för att tunga samlingar av smuts ska lossna, sÀrskilt i delarna av byggnaden som inte utsÀtts för regn. om man vÀljer att rengöra fasaden med hjÀlp av blötlÀggning tillsammans med vattentrycket kan det ta upp till flera veckor för att rengöra dom ska göra repetitioner ja processen. 

Den tredje metoden Änga/varm tvÀtt rengöring anvÀnds inte sÄ ofta, men den kan vara effektiv om man vill fÄ bort vÀxter frÄn byggnaden och ifall man ska rengöra en fasad som Àr gjord av sten som Àr kÀnslig för syror som anvÀnds i vissa kemiska rengöringsmedel. 

MÄste jag fÄ professionell hjÀlp nÀr det kommer till rengöring av fasaden? 

Om du inte vill rengöra fasaden pÄ egen hand kan du anstÀlla ett professionellt företag, Charme stÀd som kan hjÀlpa dig med detta. om du vÀljer att anstÀlla Charme stÀd innebÀr det Àr mindre risk för dig personligen och för fasaden. DÄ riskerar du inte att förstöra fasaden och sparar energi samtid. Du fÄr ocksÄ bÀttre service resultat Àn om du skulle göra detta sjÀlv. 

Vilka verktyg anvÀnds för att rengöra fasaden?

En av fördelarna med att anstÀlla Charme stÀd Àr att vi har dom verktyg som Àr sÀrskilt gjorda för denna typ av jobb. VÄra anstÀllda anvÀnder ocksÄ speciella tvÀttmedel och moderna metoder för fasadtvÀtt. 

Hör av er till oss pÄ Charme stÀd sÄ hjÀlper vi dig med fasadtvÀtten!

MĂ„n - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

199 /h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

199 /h

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du Ă€r intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstĂ€dning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss pĂ„ 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestĂ€mma tid och datum för provstĂ€dningen.

VÄra stÀdare, en eller ibland tvÄ stÀdare beroende pÄ stÀdningens omfattning kommer hem till dig för att trÀffa dig och gÄ igenom ditt hems stÀdbehov i samband med första stÀdningen. Upplys gÀrna oss om du har kÀnsliga material eller saker som du Àr extra rÀdd om.

En provstÀdning innebÀr att vi kommer hem till dig och utför en stÀdning enligt dina önskemÄl Efter provstÀdningen vet vi hur lÄng tid stÀdningen tar. Du Àr inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vÄrt arbete.

Vi ser gÀrna att man stannar i ca 10-15 minuter sÄ att er bostad hinner gÄs igenom och ni kan berÀtta om era önskemÄl. Har ni lÀmnat ett par nycklar till oss sÄ behöver ingen vara hemma nÀr vi Àr klara med stÀdningen. Vi lÄser och lÀgger nycklarna i brevlÄdan/brevinkastet om du sÄ önskar.

VÄr mÄlsÀttning Àr att provstÀdningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende pÄ kundval) skall vara utförd inom tvÄ veckor efter att vi har fÄtt in bokningen och dÀrefter sÄ brukar abonnemanget kunna startas relativt omgÄende.

VÄr minimitid för hemstÀdning inom Göteborgs kommun Àr 2 timmar per tillfÀlle. För stÀduppdrag utanför Göteborgs kommun Àr vÄr minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita pÄ vÄr personal som kommer hem till dig. De uppfyller vÄra högt stÀllda kriterier och vÀrderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bestÀlld stÀddag. Avbokningen senare Àn 48h tillkommer en debiteringsavgift pÄ 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rÀtt till skattereduktion.

Ja, vi strÀvar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna tÀcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har Àven andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi Àr ansvarsförsÀkrade hos Folksam. VÄr personal Àr försÀkrad till och frÄn, och under arbetet. Dessutom Àr alla medarbetare pÄ
Charme-stÀd fora försÀkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. MÄnga av vÄra kunder har lÄtit oss kvittera ut nycklar, detta underlÀttar vÄr arbete men Àr inget krav.

Ja, stÀdarna kommer pÄ den veckodag som du vÀljer. Vi ser gÀrna att vi fÄr en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken stÀdningen kan utföras, men Àven hÀr försöker vi att anpassa oss efter dina önskemÄl.

Vi utför inget arbete i form av stÀdning under röda dagar. Vill du ha stÀdningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersÀttning. StÀdning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gÀller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rÀtt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för stÀdningen. Maxbeloppet Àr 50 000 kronor per Är. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltsÄ 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begÀr vi frÄn Skatteverket. LÀs mer om RUT-avdraget

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss