icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00

Priset för flyttstädningen i Göteborg 2021

Professionell flyttstädning Billdal
seoadmin 20 augusti 2020 127

Händer det att du äntligen flyttar till din drömlägenhet eller till den bästa lokalen för ditt företag, eller så flyttar du av ett skäl eller annat, då hjälper vi på Charme städ!

Har du flyttat ut alla saker men orenheten kvarstår? Charme städ erbjuder den bästa flyttstädningen för dig i staden Göteborg.

Flyttstädning kostnad per timme.

Flyttstädning i Göteborg kostnad per timme ungefär 180-300 kr/h efter RUT-avdraget.

Men hur går det till? Hur mycket kostar det? Kommer städningen vara av hög standard? Alla dessa frågor besvaras i den här bloggen.

Pris på flyttstädning i Göteborg efter RUT-avdrag så är de lägsta priserna från 27 kr/m2 och upp till ca 50 kr/m2 är inom det normala prisspannet.

När du flyttar in i en ny lägenhet är det troligt att du tycker det är extremt rent första gången du kommer in i den. Det är en självklarhet att man ska få en fräsch, ren och fin lägenhet, men man måste också se till att standarden på din fastighet bibehålls.

Majoriteten av människor storstädar inte frekvent utan att de gör det endast när de ska flytta ut till exempel. När man flyttar ut ska man lämna en ren och fräsch lägenhet bakom sig som man fick, det är självklarhet, den nya ägaren/ hyresgästen ska få en fin välkommande och inte smutsig lokal/hem.

För att underlätta det för er som ska flytta har vi i städbranschen skapat en tjänst som är speciellt ägnat åt flyttstädning. Vi är experter på det och har efter lång års erfarenhet skapat den bästa metoden för att det ska gå så smidigt och bra när det kommer till städningen när någon flyttar. När en bestämmer att göra det på egen hand kan processen kännas väldigt jobbig då man ofta kan lämna något ostädat och ogjort då det är så mycket som ska bli rent på en gång, där kommer våra specialister med många års erfarenhet till hands, de vet exakt vad som ska göras!

flyttstädning_kostnad_per_timme

Fast städpris eller per timme?

Vi på Charme städ rekommenderar att alltid ta flyttstädning med fast pris. Ett fast pris med ett skriftligt avtal är mycket tryggare än en städfirma som du betalar per timme.

Vem städar vad när man hyr?

När det gäller det dagliga underhållet och städningen av en fastighet, är hyresgästerna ansvariga för den aspekten. Hyresgästen kan även vara ansvarig när det kommer till hygieniska aspekten, skulle det till exempel spridas mögel, skadedjur eller annat som kan vara farligt för människans hälsa är det hyresgästen som tar hand om det. Detta kan innebära väldigt stora kostnader och den som bor/ hyr byggnaden kan stå för den. Därför är det viktigt att alltid hålla allt städat och i ordning och förebygga saker så att det inte dyker upp otrevliga problem. Uteplatsen, trädgården och även uppfart är också hyresgästens ansvar.

Det är viktigt att veta som hyresgäst att man ansvarar för en stor del av byggnaden.

Vad kostar flyttstädningen?

Vad det kostar att flyttstäda beror på en mängd olika faktorer. Det kan vara allt från vad för typ av fastighet som ska städas, men även hur stort det är och vad för typ av städning som krävs. Du kan höra av dig redan idag och med information om din fastighet kan vi säga vad vi kan göra! Ring oss på numret så hjälper vi och ger dig rådgivning för just din fastighet.

Prislista på flyttstädning i Charme Städ

Dock ett lägsta pris på 1700 kr efter rutavdraget. Priser inklusive moms

KVM Pris efter RUT-avdrag Pris
0-59 1700 3400
60-69 1800 3600
70-79 1990 3980
80-89 2250 4500
90-99 2500 5000
100-109 2750 5500
110-119 2990 5980
120-129 3250 6500
130-139 3500 7000
140-149 3750 7500
149+ kontakta oss för offert kontakta oss för offert

Vad ingår i flyttstädning?

Flyttstädningen går att bryta ner i punkter. Du ska exempelvis:

  • Dammsuga och våttorka alla golv
  • Putsa fönster och tvätta persienner
  • Våttorka alla garderober och skåp – på insidan och alla utsidor
  • Rengöra spisen, plattor, ugnen, galler, utsidan och området bakom spisen
  • Frosta av och rengöra alla ytor i och utanpå kyl och frys
  • Rengöra alla ytor i badrummet – kakelplattor, golv, toalettstol, badkar, badrumsskåp
  • Rensa golvbrunnar
  • Städa och torka av alla ytor på balkong eller uteplats

tädfirma_för_flyttstädning

Kan man förlora pengar ifall man inte lämnar en städad lokal bakom sig?

Ja, ifall du inte städar din lokal så att den blir fräsch och som ny så kan det hända att din hyresvärd anlitar en städfirma för att göra det för att kunna avsluta ditt hyravtal och den kostnaden som kan bli extrem då det ändå inte är de som betalar och då är det lättare att välja en dyrare städfirma, vilket kommer inte innebära kanske bra kvalité men kosta ändå mycket. Välj flyttstädning från oss så får du bra pris men även en väldigt nöjd hyresvärd!

Klicka för att betygsätta detta inlägg!
Totalt: 9 Genomsnitt: 4.9

Om du flyttar in i ett nytt hus, måste du anlita en flyttstädningstjänst i när av Göteborg för att...

24 juli 2024 25

Många vänder sig till fuktavlägsnare som en lösning mot kvarstående fuktighet för att bekämpa överskott av fukt. Genom att...

17 juli 2024 87

Svartmögel är vanligt i badrum då dessa ofta erbjuder de idealiska förhållandena för möglets tillväxt. Snabb borttagning och effektiva...

09 juli 2024 73
Ring oss