Boka Hemstädning i Ale För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Ale Storstädning Ale

Boka hemstädning online i Ale

Laddar…

 

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

Hemstädning i Ale

Genom att överlåta städningen av ditt hem till städföretag rätt Charme städ ser du till att du spenderar mindre tid på hushållssysslor och i stället har mer tid med familjen och vänner. En gång i veckan eller efter dina behov kan vi ordna professionell städhjälp som innefattar bland annat kastning av sopor, golvrengöring och mycket mer. Du behöver inte ens befinna dig hemma! enda du behöver göra är att beställa våran hemma städning i Ale, vi kommer hem till dig och fixar allt samtidigt som du kan ägna din tid åt annat, kanske ta en promenad eller träna?

Vem städar hemmet och hur beställer man tjänster från Charme städ? 

Städningen i Ale utförs av professionella städare som är utbildade inom området och kan använda frukter samt utrustning på rätt sätt. Vi har personal som har arbetat under lång tid inom branschen som kunden kan lita på. 

Den vanligaste statstjänsten är gjorde för ett vanligt boende som innefattar ett kök, ett badrum, ett vardagsrum och ett sovrum och det tar cirka 2 timmar att utföra städarbetet för den typen av boende. under denna tid ser våra specialister till att:

 • torka av alla ytor från damm.
 • rengöra speglar, lampor och strömbrytare.
 • ta bort fettfläckar från spisen.
 • våt rengöra alla rum.

Efter första besöket kan du göra en utvärdering av kvaliteten på arbetet vi utför och beställa ytterligare tjänster, i Ale har vi stor utbud på tjänster, bland annat kan vi rengöra ugn och kylskåp, kemtvätt av mattor och stoppade möbler, rengöra fönster, väggar och tak.

Allmän städning av hemmet i Ale görs en eller 2 gånger om året eller oftare beroende på kundens behov. Sådan typ av arbete utförs i fall kunden ska hyra ut sin bostad eller flytta till annan plats och behöver överlämna bostaden helt ren. I dessa fall tvättar vi även skåp från insidan, flytta på möbler för att komma åt svåråtkomliga platser som är svåra att nå och vi är säkra på att du kommer tycka om resultatet av våra ansträngningar när du kommer tillbaka!

Varför bör du anställa specialister från Charme städ?

 1. Våra anställda har en lång erfarenhet inom branschen.
 2. Vi ser till att kundens krav uppfylls.
 3. Vi gör om arbetet kostnadsfritt i fall det är gjort fel.
 4. Vi använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter.
 5. Vi har sammanställt en checklista enligt vilken du själv kunde kontrollera kvaliteten på vårt arbete.
 6. Vi har även tagit fram servicepaket för många olika tjänster i Ale. spara dig tid och även pengar genom att beställa dem. 
 7. Kostnaden för vårt arbete beror på det valda paketet och tilläggstjänster som kunden själv vill ha, vårt pris är alltid billigast.
 8. Vi utför även städtjänster för kontor och andra lokaler, ni kan förbereda lokal för fester och även rengöra lokaler högt i tak. 
 9. Spara dig tid från städningen vi fixar allting åt dig!   

Spara dig tid från städningen vi fixar allting åt dig! Vill du ha arbete av hög kvalitet ring oss redan nu!

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Ale!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss