Boka Hemstädning i Lerum För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Lerum Storstädning Lerum

Hemstädning i Lerum

Boka hemstädning online här och nu

Загрузка...

Önskar du ett rent hem i Lerum- kontakta oss på Charme städ!

Att städa hemmet kan vara ansträngande och tråkigt, vill du ha ett rent hem men har varken styrka eller tid för att upprätthålla ordningen kan du överlåta detta arbete till Charme städ! Samtidigt som vi jobbar kan det vara produktiv och spendera din tid med din familj eller bara ta en ledig dag. Städningen i Lerum som vi erbjuder kan vara både våra vanliga tjänster men även engångstjänster. vi har många års erfarenhet inom städbranschen i Göteborg och området runt om också. Vårt mål är att göra ditt liv enklare och ditt hem renare!

Hur ofta kan vi städa ditt hem i Lerum?

Det finns inga begränsningar eller krav på hur ofta du ska använda dig av våra tjänster. Från Charme städ kan du beställa allmän städning i Lerum till exempel en gång om året men även veckovis service, vi utför all typ av arbete gärna! våra specialister med flera års erfarenhet utför alltid sina uppgifter noggrant:

 • de städer sovrummet, fixar till sängar och rengör golvet.
 • de desinficerar vvs och rengör speglar i badrummet.
 • de rengör köket och vid behov även ugn och kylskåp.
 • de rengör trappor området som är svåråtkomliga.

Redan i dag kan du ta och beställa våran prova på tjänst och under tiden då processen sker kan vi få reda på hur lång tid det tar att fixa saker utifrån dina önskemål och krav. vanligtvis brukar våra vanliga tjänster ta ungefär 2 timmar, detta inkluderar städning av ett sovrum och ett badrum, vardagsrum och kök. om fallet är att du behöver städning i flera rum kan vi se till att det ordnas ute efter en överenskommelse.

Frekvens stöter vi på kunder som inte behöver daglig rengöring utan än mer komplex städning som allmän städning eller säsongstädning i Lerum. när det kommer till sådana komplexa rengöringar ingår det oftast tvätt av fönster, fönsterbrädor och i vissa fall även väggar och tak. våran utrustning och rengöringsprodukter gör det möjligt att rengöra ytor som är väldigt svår att komma åt och vi se till att rengöra även de vanligaste artiklarna i hemmet såsom strömbrytare och annat. 

Säkerhet samt tillgängligt pris- fördelar med Charme städ!

För våra kunder från Lerum ger vi en garanti på fullständig säkerhet och hög kvalite av vårt arbete. När det kommer till säkerhet handlar det om att se till att din egendom inte kommer till skada, vi har en beprövad personal som ser till att ta hand om rätt av värdefulla föremål samt utrustning. När våran personal kommer kan du gärna säga till om vad du vill att vi håller ett extra öga på. 

När vi rengör hushållsapparater såsom ugn och kylskåp väljer våra anställda att använda lämpliga produkter som gör så att resultatet är av hög kvalitet och inte skadar ytorna. Vi rengör även soffor och mattor i hemmet med modern utrustning och skonsamma rengöringsprodukter. 

Vi ser till att utföra våra tjänster och göra det rent i ditt hem med beprövade och väldigt effektiva samt miljövänliga produkter och utrustning. Vår kundstrategi handlar om att göra våra kunder nöjda till en överkomlig och rimligt pris. 96% Av våra kunder har använt våra tjänster i fler än 6 månader. vi arbetar inte bara med privatpersoner utan även med olika företag samt utbildningsinstitutioner. 

Förutom regelbunden städning utför vi även städtjänster såsom allmän städning, flyttstädning och annat. Slipp städa! Kontakta oss redan nu. 

För att beställa städtjänster i Lerum, ring 0761 800 100 eller skriv till [email protected] redan idag.

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Lerum!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss