icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
Skolstädning 400 kr/timme
nu med rabatt 320 kr/timme + moms -30%
Gratis offert på 1minut
Intresserad av skolstädning
0761 800 100

  Skolstädning Göteborg

  Gratis offert på

  1

  Prisgaranti

  2

  Kollektivavtal

  3

  Bra priser

  4

  Perfekt Skolstädning i Göteborg

  En smutsig skolmiljö kan skapa en dålig inverkan på elevernas prestationer. Enligt flera rapporter kan en ren utbildningsmiljö hjälpa eleverna att uppnå bättre examensbetyg och höga procenttal. Det är nödvändigt att regelbundet städa skolan för att försäkra sig om att eleverna inte stiger in i ett smutsigt klassrum. Dammiga och smutsiga klassrum kan avleda både lärarnas och elevernas uppmärksamhet från studierna. När skolan är ren ser skolan bra ut och hjälper också de små att fokusera bättre.

  Detta är vad våra kunder har att säga om oss

  Andy Bighouse
  Andy Bighouse
  2023-07-15
  Arbetar snabbt och professionelt.
  gueschmo
  gueschmo
  2023-06-06
  Nataliya help me with a deep clean in the apartment I moved out. She did an excellent job, and also getting in contact is very easy with the web page ????
  Ismo Rönkkö
  Ismo Rönkkö
  2023-02-02
  Använde företaget till flyttning och flyttstädning, är supernöjd med båda. Städningen var perfekt utfört, rekommenderas!
  Päivi Rönkkö
  Päivi Rönkkö
  2023-02-01
  Mycket nöjda med flyttstädningen????rekommenderar verkligen detta företag
  Annie B
  Annie B
  2022-08-29
  Väldigt nöjd med Charme Städ. Nådde upp till mina förväntningar ????????
  Guzal Nalibaeva
  Guzal Nalibaeva
  2022-06-14
  Sämsta företaget nånsin, ibland kom de inte eller kom när de vill för att enligt dem jag är som kund passar inte i deras bokning system, helt idiotiskt!
  Ann Udoji
  Ann Udoji
  2022-06-03
  I placed a phone call to Charme stad and the operator refused to speak with me. She dropped the call immediately because she won't speak English.
  Tomas Eriksson
  Tomas Eriksson
  2022-05-03
  Mycket trevliga och rutinerade herrar som löste alla små problem som uppstod vid flytten. Rekommenderas!!
  Intresserad av skolstädning 1minut
  Gratis offert på
  0761 800 100

   Vi tar er skolstädning i Göteborg till en ny nivå!

   Att upprätthålla renlighet i skolan kan hålla miljön fri från bakterier. Det leder till bättre hälsa och säkerhet för varje elev och lärare likaså. När klassrummet är fritt från bakterier och mikrober håller sig lärare och elever borta från sjukdomar. Detta leder till mindre frånvaro bland både studenter och lärare. Skolstädning spelar en ledande roll för välbefinnandet hos varje person som besöker skolområdet. Det kommer inte bara att minska sjukfrånvaron utan också hjälpa eleverna att vara friska, i god form och må bra.

   Svar på ofta ställda frågor
   Hur städar du din skola?
   • Klassrum. Dammtorkning, sopning eller dammsugning av golv, avtorkning av skrivbord och stolar, samt att säkerställa att skräp samlas ihop och tas bort.
   • Toaletter. Desinficering av toaletter, handfat och kranar, påfyllning av tvål och pappersprodukter, samt moppning av golven.
   • Gemensamma utrymmen och korridorer. Sopning eller dammsugning, moppning vid behov, och dammtorkning av ytor.
   Vad är meningen med ren skola?

   En ren skola innebär en miljö där alla ytor, klassrum, toaletter och gemensamma utrymmen regelbundet städas och underhålls för att främja hälsa, säkerhet och en positiv inlärningsmiljö för elever och personal.

   Intresserad av skolstädning 1minut
   Gratis offert på
   0761 800 100

    Varför ska ni välja Städalliansen?

    • Ni bestämmer själva lämpliga tider.
    • Övervaka skolans städning genom digitala städrapporter.
    • Anpassa skolstädningen till era önskemål.
    • Garanti för nöjda kunder.
    • Personligt förhållande.
    • Frigör tid för andra sysslor.
    • Attraktiva priser.
    Gratis offert på 1minut
    Gratis offert på
    0761 800 100

     Skolstädning pris

     När det kommer till skolstädning är det avgörande att välja en tjänst som är både tillförlitlig och effektiv, till ett rimligt pris. Att säkerställa att skolan är ren och välorganiserad är inte enbart viktigt för att upprätthålla en professionell framtoning, det bidrar även till en bättre arbetsmiljö och kan öka produktiviteten hos både lärare och elever.

     Kostnaden för skolstädning beror på flera olika faktorer, inklusive skolans storlek, antalet klassrum, vilken typ av städning som krävs, samt hur ofta städningen ska utföras. Det är därför essentiellt att hitta en städtjänst som kan erbjuda en anpassad lösning som möter just era unika behov.

     Här på Charme-Städ AB erbjuder vi skolstädning till konkurrenskraftiga priser. Vi har lång erfarenhet av att städa skolor av olika storlekar och kan anpassa en lösning som passar era specifika krav och budget. Vårt team av yrkesmässiga städare är välutbildade och försedda med det senaste inom städutrustning och tekniker, för att säkerställa högsta möjliga städkvalitet vid varje tillfälle.

     Ring oss