icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
Trappstädning 400 kr/timme
nu med rabatt 320 kr/timme -25%
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

  Trappstädning i Göteborg

  Du får alltid veta den exakta kostnaden i förväg på telefon

  1

  Våra medarbetare börjar städa på utsatt tid och blir inte försenade

  2

  Vi står för ​​all nödvändig utrustning och rengöringsprodukter

  3

  Betalning a med kort efter att arbetet är slutfört

  4

  Trappstädning Göteborg

  Trappstädning är en viktig del av att hålla ditt hem eller kontor rent och snyggt. Att rengöra trappor kan dock vara en utmaning, särskilt om du har många trappsteg eller om det finns flera våningar. Men oroa dig inte – våra professionella trappstädningstjänster kan ta hand om allt åt dig!

  Vi på Charme städ har lång erfarenhet av trappstädning och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. Vi använder endast miljövänliga produkter och modern utrustning för att säkerställa att dina trappor rengörs på ett effektivt och skonsamt sätt.

  Vi förstår vikten av att hålla trappor rena och fria från smuts och damm. Våra professionella trappstädare har den expertis som krävs för att säkerställa att varje trappsteg och hörn rengörs grundligt. Oavsett om du behöver trappstädning på en regelbunden basis eller en engångstjänst, kan du lita på oss för att leverera en högkvalitativ service varje gång.

  Kontakta oss idag för att få en offert för våra trappstädningstjänster. Vi garanterar en professionell och pålitlig service till konkurrenskraftiga priser. Tack för att du valde [Företagsnamn] för dina trappstädningsbehov!

   

  Trappstädning pris

  Mån - Ons
  320 / h
  Lör-Sön
  379/ h

  Trappstädning pris

  Tor - Fre
  379 / h

  Trappstädning pris

  Mån - Ons
  Lör-Sön
  320 / h
  379/ h

  Trappstädning pris

  Tor - Fre
  379 / h

  Detta är vad våra kunder har att säga om oss

  Andy Bighouse
  Andy Bighouse
  2023-07-15
  Arbetar snabbt och professionelt.
  gueschmo
  gueschmo
  2023-06-06
  Nataliya help me with a deep clean in the apartment I moved out. She did an excellent job, and also getting in contact is very easy with the web page ????
  Ismo Rönkkö
  Ismo Rönkkö
  2023-02-02
  Använde företaget till flyttning och flyttstädning, är supernöjd med båda. Städningen var perfekt utfört, rekommenderas!
  Päivi Rönkkö
  Päivi Rönkkö
  2023-02-01
  Mycket nöjda med flyttstädningen????rekommenderar verkligen detta företag
  Annie B
  Annie B
  2022-08-29
  Väldigt nöjd med Charme Städ. Nådde upp till mina förväntningar ????????
  Guzal Nalibaeva
  Guzal Nalibaeva
  2022-06-14
  Sämsta företaget nånsin, ibland kom de inte eller kom när de vill för att enligt dem jag är som kund passar inte i deras bokning system, helt idiotiskt!
  Ann Udoji
  Ann Udoji
  2022-06-03
  I placed a phone call to Charme stad and the operator refused to speak with me. She dropped the call immediately because she won't speak English.
  Tomas Eriksson
  Tomas Eriksson
  2022-05-03
  Mycket trevliga och rutinerade herrar som löste alla små problem som uppstod vid flytten. Rekommenderas!!
  Gratis offert på 1minut
  Gratis offert på
  0761 800 100

   Vad kostar trapstädning

   Vad kostar trapstädning? Det är en vanlig fråga som många fastighetsägare ställer sig. Svaret beror på flera faktorer, såsom trappans storlek, antal trappsteg, frekvens av städning och val av städfirma. Men en sak är säker – att ha rena trappor är viktigt både för att skapa en trevlig och säker miljö för boende och besökare.

   Vårt företag erbjuder professionell trapstädning till konkurrenskraftiga priser. Vi har erfarna städare som använder högkvalitativa rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa att dina trappor blir skinande rena varje gång. Vi kan skräddarsy en städplan som passar dina behov och budget, oavsett om du behöver en regelbunden städning eller en engångsstädning.

   Kontakta oss idag för att få en offert på trapstädning. Vi lovar att erbjuda högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, så att du kan få rena och säkra trappor utan att spräcka din budget. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att skapa en bekväm och trivsam miljö för dina hyresgäster eller besökare.

   Transparent Storstädning
   Svar på ofta ställda frågor
   Vad innefattar trappstädning?

   Trappstädning innefattar rengöring av trappor, räcken, väggar och golv i trapphus.

   Hur ofta bör man städa trapporna?

   Frekvensen av trappstädning beror på användningen av trapporna och antalet människor som passerar genom trapphuset. En högt trafikerad trappa bör städas oftare än en som sällan används.

   Varför är det viktigt att städa trapphus?

   Trapphuset är en av de mest trafikerade områdena i en fastighet och kan bli smutsigt och riskabelt för de som använder det. En regelbunden trappstädning förbättrar inomhusmiljön och minskar risken för olyckor.

   Vilka produkter och utrustning används för trappstädning?

   Charme städ använder högkvalitativa rengöringsmedel, dammsugare, moppning och andra specialverktyg som behövs för en effektiv trappstädning.

   Kan jag anpassa min trappstädning efter mina specifika behov?

   Ja, Charme städ erbjuder anpassade trappstädningstjänster som kan skräddarsys efter dina specifika behov och krav.

   Kan jag få en offert för trappstädningstjänster?

   Ja, Charme städ erbjuder kostnadsfria offerttjänster där vi kan besöka fastigheten och ge en bedömning av priset för trappstädning.

   Hur lång tid tar en trappstädning?

   Tiden som krävs för att städa en trappa beror på storleken på trapphuset och hur smutsigt det är. En mindre trappa kan ta 30 minuter medan en större trappa kan ta flera timmar.

   Vilka typer av fastigheter kan dra nytta av trappstädningstjänster?

   Alla typer av fastigheter, inklusive bostadshus, kontorsbyggnader, hotell och sjukhus, kan dra nytta av trappstädningstjänster.

   Vilka fördelar finns det med att anlita en professionell städfirma för trappstädning?

   En professionell städfirma har utbildad personal och specialutrustning som kan utföra en effektiv och noggrann trappstädning. De kan också minska risken för olyckor och förbättra inomhusmiljön.

   Vilken typ av garantier kan jag förvänta mig från en professionell städfirma för trappstädning?

   Charme städ erbjuda olika garantier, inklusive kundnöjdhet, kvalitetsgarantier och försäkringar. Det är viktigt att diskutera dessa garantier innan du anlitar en.

   Få ditt pris 1minut
   Ring här och nu
   0761 800 100

    Trappstädpriser

    Vi på Charme städ erbjuder konkurrenskraftiga trappstädpriser för våra kunder. Vi vet att det är viktigt att ha rena trappor i din fastighet och att det inte behöver kosta en förmögenhet. Därför erbjuder vi prisvärda städtjänster av hög kvalitet som passar alla budgetar. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra trappstädpriser och hur vi kan hjälpa dig att hålla dina trappor rena och säkra.

    Hemstädning i Hisengen
    Få ditt pris 1minut
    Ring här och nu
    0761 800 100

     Ring oss