icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
icon
Vi arbetar mån-sön från 09:00 till 18:00
Flyttstädning 50 kr/m2
nu med rabatt 35 kr/m2 -30%
Gratis offert på 1minut
Ring här och nu
0761 800 100

  Boka Flyttstädning i Göteborg

  Boka Flyttstädning i Göteborg för en smidig och effektiv flyttprocess. Vår professionella städtjänst garanterar en noggrann rengöring av din gamla bostad eller kontorslokal, inklusive dammsugning, fönsterputsning, desinficering och mycket mer. Med vårt erfarna team och högkvalitativa rengöringsprodukter lämnar vi inga ytor ouppmärksammade. Så slipp stressen och låt oss ta hand om flyttstädningen åt dig.

  Gratis offert på 1minut
  Ring här och nu
  0761 800 100

   Flyttstädning Göteborg – noggrann service, trevligt bemötande

   Vår flyttstädning i Göteborg erbjuder en noggrann och professionell service som lämnar ditt hem i ett behagligt skick, oavsett om det är för nya ägare, hyresgäster eller för att imponera på hyresvärden. Vårt erfarna team av städare garanterar en grundlig och kvalitativ städning vid både inflyttning och utflyttning. Efter vår flyttstädning kommer ditt hem att se ut som nytt.

   I vår flyttstädning ingår följande:

   – Avtorkning av möbler såsom garderober, skåp och lådor samt vitvaror som kylskåp, frys och ugn.
   – Dammborttagning från gardiner, möbler, fönsterbrädor, dekorationer, takfläktar, strömbrytare och uttag.
   – Rengöring av sängar, badkar, speglar, dörrar, ramar och insidan av fönster.
   – Dammsugning och moppning av golv och andra ytor.
   – Tömning av papperskorgar.
   – Avtorkning av möbler och andra ytor.

   Vårt mål är att ge dig en smidig och stressfri flyttstädning i Göteborg med enastående resultat. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och få en ren och fräsch bostad inför din nästa fas.

   fönsterputs

   Detta är vad våra kunder har att säga om oss

   Andy Bighouse
   Andy Bighouse
   2023-07-15
   Arbetar snabbt och professionelt.
   gueschmo
   gueschmo
   2023-06-06
   Nataliya help me with a deep clean in the apartment I moved out. She did an excellent job, and also getting in contact is very easy with the web page ????
   Ismo Rönkkö
   Ismo Rönkkö
   2023-02-02
   Använde företaget till flyttning och flyttstädning, är supernöjd med båda. Städningen var perfekt utfört, rekommenderas!
   Päivi Rönkkö
   Päivi Rönkkö
   2023-02-01
   Mycket nöjda med flyttstädningen????rekommenderar verkligen detta företag
   Annie B
   Annie B
   2022-08-29
   Väldigt nöjd med Charme Städ. Nådde upp till mina förväntningar ????????
   Guzal Nalibaeva
   Guzal Nalibaeva
   2022-06-14
   Sämsta företaget nånsin, ibland kom de inte eller kom när de vill för att enligt dem jag är som kund passar inte i deras bokning system, helt idiotiskt!
   Ann Udoji
   Ann Udoji
   2022-06-03
   I placed a phone call to Charme stad and the operator refused to speak with me. She dropped the call immediately because she won't speak English.
   Tomas Eriksson
   Tomas Eriksson
   2022-05-03
   Mycket trevliga och rutinerade herrar som löste alla små problem som uppstod vid flytten. Rekommenderas!!

   VÄLKOMMEN TILL CHARME STÄD

   Boka flyttstädning online här och nu

   Laddar…

   Grundlig flyttstäd som uppfyller alla krav

   När det gäller flyttstädning i Göteborg kan du lita på oss för att leverera en kvalitetssäkrad djuprengöring. Oavsett om du behöver förbereda ditt hem noggrant för nya ägare eller hyresgäster, eller om du flyttar ut och vill säkerställa att ditt gamla hem är välstädat, kan vi hjälpa dig.

   Att genomföra en flyttstädning är ett sätt att visa omsorg och sätta ditt bästa framåt inför de nya ägarna eller hyresgästerna. Det visar också hyresvärden att du har upprätthållit renlighet i bostaden och minimerar risken för eventuella extra kostnader om flyttstädningen inte skulle godkännas.

   Vi fokuserar på att utföra en grundlig flyttstädning som uppfyller alla krav. Vårt professionella team använder sig av effektiva rengöringsmetoder och högkvalitativa produkter för att säkerställa att varje hörn och yta blir noggrant rengjorda.

   Lita på oss för din flyttstädning i Göteborg, och du kommer få ett skinande rent hem som imponerar på de nya ägarna eller hyresgästerna. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev vårt engagemang för kvalitet och service.

   Flyttstädning Mölnlycke

   Vem har ansvar för en flyttstädning vid försäljning?

   Oavsett om det gäller en hyresrätt, en nyproduktion, en lägenhet eller en villa, är det säljaren eller den tidigare hyresgästen som har ansvaret för flyttstädningen. Det innebär att du som säljare eller avyttrar din bostad är skyldig att se till att allt är städat och i toppskick när de nya ägarna eller hyresgästerna flyttar in. Även om du väljer att anlita en städfirma, är det fortfarande du som säljare som har det slutgiltiga ansvaret gentemot köparen.

   Djuprengöring Hisings Backa
   Svar på vanliga frågor
   Hur mycket kostar en flyttstädning?

   I fastpris kan en tumregel vara att det kostar runt 1 500 SEK för flyttstädning av en enrumslägenhet, runt 1 800 SEK för en tvårumslägenhet och runt 2500 SEK för en trerumslägenhet. Samtliga priser angivna efter avdraget RUT-avdrag.

   Vad kostar flyttstädning

   En grov uppskattning av priset på en flyttstädning efter RUT-avdrag kan ligga på ungefär 2 190 kr för en lägenhet på 70 kvm, eller 2990 kr för en villa på 120 kvm.

   Vad som ingår i flyttstädning?

   Detta bör ingå i flyttstädningen: Alla väggar och golv ska rengöras. Garderober och klädkamrar ska torkas ur. Badrummets alla ytor ska torkas av, skåp och lådor rengöras, fogar tvättas, badkar och duschkabiner rengöras noga.

   Vad ingår inte i flyttstädning?

   Det allra mesta som har med husets innandöme ingår i en flyttstädning. Däremot ingår inte trädgården som en del av flyttstädningen. Inte heller fasad, taktvätt eller rengöring av trädgårdsgångar ingår i en vanlig flyttstädning.

   Vad kostar flyttstädning per kvm?

   Mellan 25-28 kr per kvadratmeter efter Rut-avdraget

   Har ni ansvarsförsäkring?

   Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till, från och under arbetet. Dessutom har alla medarbetare på Charme Städ kollektivavtal genom Fora!

   Måste jag vara hemma under flyttstädningen?

   Nej, du behöver inte vara hemma under flyttstädningen. Många av våra kunder lämnar nyckeln till oss i förväg, detta underlättar vårt arbete men är absolut inget krav.

   Jobbar ni röda dagar?

   Vi utför normalt sett inget städarbete på röda dagar. Om du önskar flyttstädning på röda dagar eller storhelger tillkommer övertidsersättning. Flyttstädning sker endast vid särskilt överenskommelse.

   Kan jag betala via faktura?

   Ja, vi tar emot betalning via faktura och fakturerar då i efterskott.

   Hur fungerar RUT-avdraget?

   Varje privatperson har rätt till avdrag om 50 % av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet för avdraget är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar beloppet efter skatteavdraget, alltså 50 % av den totala summan. Resterande belopp begär vi sedan från Skatteverket.

   Checklista Flyttstädning

   Samtliga rum
   För köket ingår även
   För badrummet ingår även
   Dammsugning av golv, mattor, lister, eluttag och element
   Moppning av golv
   Borttagning av fläckar
   Torkning i golvskenorna på skjutdörrar
   Dammtorkning av väggar, dörrar, lister, fönsterbrädor, fönsterkarmar, hyllor, fasta lampor och fria ytor
   Torkning av garderober skåp in- och utvändigt
   Borttagning av aska från kakelugn, kamin och öppen spis
   Putsning av speglar och fönster
   Rengöring av utdraget kylskåp och frys in- och utvändigt, under och bakom (OBS: glöm inte att frosta av frysen om du önskar rengöring inuti denna)
   Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, ovanpå och bakom, inklusive ugnsplåtar och galler
   Rengöring av tömd diskmaskin in- och utvändigt
   Avtorkning av köksfläkt samt filter, utvändigt
   Rengöring av toalett, utsidan av vitvaror, handfat och kran
   Avtorkning av badrumsskåp
   Putsning av speglar
   Rengöring av badkar, in- och utvändigt samt under
   Rengöring av golvbrunn
   Avtorkning av rör, vattenledningar, tvättställ samt handdukstork
   Avkalkning och rengöring av kakel och klinkers

   Vem godkänner flyttstädningen?

   Det är upp till de nya ägarna, hyresvärden eller hyresgästerna att bedöma om flyttstädningen har utförts korrekt. Ibland väljer hyresvärdar att anlita en städfirma, som oss, för att säkerställa att städningen håller högsta kvalitet. Eventuella extrakostnader för denna efterstädning debiteras då den tidigare hyresgästen.

   För att undvika sådana situationer rekommenderar vi att du anlitar professionella redan från början. Genom att välja oss som din städpartner kan du vara trygg i att städningen kommer att uppfylla de höga krav som ställs. Det ger dig möjligheten att fokusera på andra saker utan att behöva oroa dig.

   Lita på oss för din flyttstädning och undvik eventuella efterkostnader eller missnöje från nya ägare, hyresvärden eller hyresgäster. Vi strävar alltid efter att leverera en flyttstädning av högsta kvalitet för att säkerställa att bostaden lämnas i perfekt skick inför nästa steg.

   Anlita en professionell städfirma

   Att flytta är ofta en ansträngande och tidskrävande process. Du behöver packa ihop alla dina ägodelar, transportera dem till din nya bostad och sedan packa upp dem igen. Dessutom är flyttningen ofta stressig eftersom du oftast har begränsad tid att flytta ut och in, samtidigt som du måste rengöra hela din gamla bostad.

   Det är viktigt att komma ihåg att en korrekt flyttstädning är nödvändig för att säkerställa att du lämnar din gamla bostad i gott skick. Om du väljer att göra flyttstädningen själv, se till att planera och fördela tiden på ett effektivt sätt för att hinna med allt. Alternativt kan du överväga att anlita en pålitlig städfirma för att ta hand om flyttstädningen åt dig, vilket ger dig en trygghet och sparar tid och energi i slutändan.

   Gratis offert på 1minut
   Ring här och nu
   0761 800 100

    Ring oss