Boka Hemstädning i Landveter För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Landveter Storstädning Landvetter

Hemstädning i Landvetter

Boka hemstädning online här och nu

Laddar…

Städning av lokaler i Landvetter: städning utan problem!

Hur härligt är det inte att komma hem till ett rent hus och ha hur mycket tid som helst över till annat i stället för att anstränga sig för att städa utan få jobbet gjort av andra? Känns det som att det blir orent väldigt fort? Städade du nyligen och allting var perfekt, allt glittrade och var är rent? Men helt plötsligt är det dammigt igen, det är fläckar på golvet och skräp här och där. 

Låt oss på Charme städ göra rent åt dig! Lämna dom obehagliga, tråkiga uppgifter till oss istället för att göra det själv. Vi utför våra städtjänster i Landvetter professionellt, effektivt och billigt. våra anställda är utbildade specialister som kan handskas med allt smutsigt arbete, du behöver inte ens befinna dig hemma när vi utför arbetet och göra annat istället. i förväg kommer vi överens om mängden av arbetet som ska utföras samt tidsgränsen, under tiden vi jobbar kan du leva livet och komma hem till ett rent hem. 

Vad är skillnaden mellan regelbunden och allmän städning i Landvetter? 

 Våran städtjänst som handlar om regelbunden rengöring av en lägenhet, som vi utför en eller 2 gånger i veckan inkluderar våt rengöring av lokaler, rengöring samt desinfektion i badrummet och rengöring av det yttre ytorna i köket (inklusive spisar, skåp, kylskåp). Vårat grundpris står för beräknad kostnad baserad på vanliga bostäder som har sovrum, vardagsrum, kök och ett badrum. efter överenskommelse utefter kundens behov kan vi göra upp en plan för regelbunden städning just för dig som bor i Landvetter. 

När det kommer till allmän städning, är det en tjänst som utförs inför eller efter en fest till exempel när det behövs städas lite extra än vanligt. Tillsammans med kunden kommer vi överens om jobbets omfattning, denna lista är den vanligaste för allmän städning: 

 • dammsugning av alla ytor.
 • fönstertvätt och fönsterbrädatvätt.
 • rengöring av mattor och mjuka möbler.
 • rengöring och desinfektion av VVS. 
 • rengöring av köket samt köksutrustningen invändigt. 

Vi utför städning på svårt åtkomliga platser, kan rengöra lokaler som är högre i tak och som har trappor. allmän städning kan behövas när du flyttar till ett annat hem eller har många djur i hushållet. 

Innan städningen kommer området att undersökas av med specialist som sedan kommer att göra upp en plan för hur arbetet ska ske. Baserat på denna plan kommer vi att beräkna en uppskattning av priset och ge förslaget till dig. Vi säkra på att du kommer att tycka om våra priser eller att vi i alla fall alltid kommer att komma fram till en gemensam lösning.

Utför Charme städ städning i offentliga lokaler? 

Vi på Charme städ samarbear med en mängd av butiker, sport anläggningar samt kommersiella och utbildningsorganisationer och utför våra tjänster i deras lokaler dagligen. Har du ett kontor bör du överlåta städningen till oss eftersom: 

 1. Vi arbetar effektivt samt tar på smycket ansvar för vårt arbete. 
 2. Vi ser till att rengöra noggrant och vi tar hygien på största allvar och därav desinficerar alla ytor som många kommer i kontakt med, såsom dörrhandtag, hissknappar och trappräcken.
 3. vi ser till att rengöra alla ytor till och med hörn bakom skåp och annat. 
 4. Våra specialister kommer alltid i tid och enligt överenskommelse, oftast under normala arbetsdagen men det är även möjligt att arbeta utanför arbetstid. 
 5. Charme städ har många års erfarenhet, vilket man kan läsa om i recensionerna från våra kunder.
 6. All vår personal är utbildad och vi är säkra på att våra medarbetare kommer att genomföra jobbet på bästa sätt.
 7. vi kommer med professionell utrustning samt medel som överensstämmer med hygien och miljöstandarden. 

Att beställa våra tjänster för rengöring av hem eller kontor i Landvetter är det perfekta sättet att se till att ha dina områden rena. Vad du än gör kan vi jobba under tiden och skapa ett rent hem eller arbetsplats för dig. Ring oss redan idag för att beställa en prova på städtjänst!

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Landveter!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss