Boka Hemstädning i Kungälv För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Kungälv Storstädning Kungälv

Hemstädning i Kungväl

Laddar…
Charme städ erbjuder Kungälvs boende städning av högkvalitet för tillgängligt pris! 

Alla drömmer om att ha ett fint och rent hem, dock är det inte så lätt att ha det och kräver mycket tid och hårt arbete. efter en har spenderat en heldag på jobbet och slitit hårt kommer en hem och vill oftast koppla av och varva ner men i stället bemöts av en stor mängd av hemarbete. Med hjälp från Charme städ kan man i stället komma hem till ett fint och rent hem i Kungälv.

Vanligaste städtjänstpaket hos Charme städ

När man fixar en fest hemma hos sig eller ett annat evenemang kan det vara väldigt besvärligt att städa alltihopa på egen hand, istället kan du beställa allmän städning från Charme städ! Denna tjänst finns i vår prislista. vi kommer att se till att du blir av med smuts i köket samt badrummet, att det är rent i sovrummet samt att fönstren är rena och mattorna inte har dem på sig förr väldigt låg kostnad. 

Charme städs standardstädning För hemmet är inte mindre än så, vi utför jobbet noggrant och effektivt och se till att:

 • golven är tvättade.
 • VVS är rengjort.
 • speglarna är torkade.
 • sängen är gjord.
 • damm är borta.

Det är upp till dig vilken dag vi kommer och städar och du kan beställa tjänster regelbundet så ofta du vill. Det är även upp till dig vart du är under processen då ditt närvarande inte behövs när vi jobbar och du kan vara vart som helst när vi arbetar. första gången vi kommer är det viktigt att du ser till att framföra dina önskemål och krav och även se till att visa värdesaker som är viktiga att bevara. Vårt företag samt alla våra stamkunder litar på våra städer då de är ansvarsfulla människor som är specialutbildade för denna typ av tjänst. 

Ytterligare tjänster som Charme städ erbjuder: 

Om standardtjänsten i Kungälv inte räcker till kan du alltid beställa extra service: 

 • Rengöring av soffor och madrasser hemma.
 • rengöring av insidan av mikrovågsugnen eller ugn. 
 • rengöring av ytterligare rum utöver standarduppsättningen. 

Vi försöker alltid att uppmärksamma kundens önskemål, ibland kan det vara svårt att rengöra vissa platser då de inte kan nås på egen hand, vi på Charme städ ja det gärna åt då vi har det mycket lättare att komma åt dessa platser med specialutrustning. 

Allt material som vi använder är ofarligt för människor och är miljövänligt. 

våran långa erfarenhet samt många positiva recensioner gör att vi kan hävda att 99% av våra kunder nöjda med våra tjänster. beställ en prova på tjänst redan i dag i Kungälv för att komma hem till ett fint och rent hem och göra sitt liv bättre och roligare! du kan nå oss genom att ringa oss eller att skriva till oss och våra specialister kan hjälpa dig med att välja tjänsten just du behöver.

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Kungälv!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss