Boka Hemstädning i Mölndal För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Mölndal Hemstädning i Mölndal

Hemstädning i Mölndal

Boka hemstädning online här och nu

Загрузка...

Alltid rent tillsammans med Charme- städ!

Är fallet att du jobbar en hel del och inte har energi kvar till att städa? Gör du dig redo inför en semester men inte har tid för att städa inför den? Behöver du att förbereda din lägenhet inför att nya hyresgäster ska flytta in? 

Charme- städ i Mölndal tar hand om detta!

Städning är en process som kan kräva mycket tid och ansträngning, jobbar du vardagligen eller reser på affärsresor och inte har tid över som du kan spendera på städningen kan du anlita ett professionellt företag som kommer att göra jobbet åt dig och göra ditt hem fint. Det finns tusentals mer intressanta saker som kan vara mycket roligare att göra än att skrubba golvet eller rengöra ugnen, överlåt jobbet åt proffs. Istället för städa kan du ägna mer tid åt familj, barn eller din hobby. Vi på Charme-städ ser till att allt i ditt hem är städat och fint!

Vilka tjänster erbjuder Charme-städ i Mölndal?

Charme- städ är en licenserad företag som erbjuder en stor mängd av olika städtjänster i och runt Göteborg. Vi kan effektivt och professionellt utföra tjänster så som:

 • regelbunden städning av ditt hem eller kontor.
 • allmän städning.
 • rengöring av fönster.
 • rengöring av kylskåp.
 • kemtvätt av mjuka möbler i hemmet.

Om du är osäker på ifall du har en användning av våra tjänster kan du beställa en prova på städtjänst i Mölndal. Standard paketet inkluderar: 

 • Rengöring av badrummet samt desinfektion av VVS.
 • Rengöring av köket (inklusive rengöring av köksapparater).
 • Rengöring av sovrummet som inkluderar om bäddning av sängar samt våt rengöring. 
 • Rengöring av vardagsrummet eller annat rum efter överenskommelse. 

Tillsammans kan vi skapa ett serviceavtal där vi kommer och regelbundet, till exempel en, 2 eller flera gånger i veckan och utför våra tjänster hemma hos dig, efter en överenskommelse. 

I fall du klarar av dagliga rengöring på egen hand i hemmet kan vi erbjuda allmän städning av ditt hem, som inkluderar fönstertvätt, rengöring av trappor samt svåråtkomliga platser och ytor som du själv kan ha trubbel med. Det finns alltid område i hemmet som du inte kan nå på grund av höjd eller obekväm placering som vi på Charme- städ med flera års erfarenhet kan fixa åt dig. Charme städs anställda specialister kommer med professionell utrustning och teknik som gör att de tillsammans med sina kunskaper utför den bästa möjliga städningen och bästa resultatet.

Varför ska man beställa städtjänster hos Charme städ?

Det finns 10 olika skäl till varför du ska beställa städtjänster från just Charme städ i Mölndal:

 1. Vi är ett licensierat företag som har flera års erfarenhet inom branschen. 
 2. Vi har personal som är ansvarsfull samt utbildad och utför jobbet på bästa sätt. Du kan vara säker som kund att din egendom, kontorsutrustning och annat är i säkerhet när vi arbetar. 
 3. Vi använder oss av professionella och miljövänliga rengöringsprodukter som passar det som ska rengöras på bästa sätt
 4. Våra anställda har stor erfarenhet samt professionell utrustning som de använder sig av när de jobbar.
 5. Vi kommer och hjälper till med regelbunden städning i Mölndal eller en gång tjänster som man kan behöva så som när man flyttar, efter renovering eller inför ett firande. 
 6. Vi uppmärksammar alltid småsaker och desinficerar dörrhandtag, brytare och annat vid behov. Vi tar väl hand om hygien samt sanitet.
 7. Våra standarduppsättningar av tjänster kan kompletteras med speciella alternativ enligt överenskommelse med kund, till exempel kan man lägga till att man rengör soffan eller kylskåpet och mycket annat. 
 8. Vi utför våra tjänster även i butikslokaler, kontor eller utbildningsinstitutioner. 
 9. Vi arbetar under normal arbetstid kommer tecken men vi kan anpassa oss utefter dina förhållanden och behov, du behöver inte närvara när vi arbetar i hemmet.
 10. vi erbjuder en garanti för alla våra tjänster, om något inte passar dina önskemål kan vi rätta till situationen ute efter en överenskommelse så att alla är nöjda.

Har du några frågor eller vill beställa en prova på städtjänst? Ring oss redan nu!

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Mölndal!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss