Boka Hemstädning i Eriksberg För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Eriksberg Storstädning Eriksberg

Charme städs motto – utföra jobbet noggrant och av hög kvalité.

Har du tur och bor i Eriksberg? På en så fantastisk och historisk plats finns det mycket förutom tråkiga städningen att göra! Charme städ är bra på att städa och gör jobbet åt dig samtidigt som du kan ägna dig åt annat. Helt plötsligt kommer du ha tid för att äta en middag med din familj på en fin restaurang eller gå på teater och massa mer!

Charme städ kan förse dig med specialister som kan komma hem till dig regelbundet och rengöra ditt hem snabbt och effektivt!

Standard städning från Charme städ: 

Våra arbetare ser inte bara till att rengöra golv och ta bort damm, de kan även göra en grundlig rengöring av sovrum, kök och badrum med hjälp av användning av professionell utrustning samt verktyg och rengöringsmedel.  Under första besöket kan du visa specialisterna vilka område kräver särskild hantering tillsammans kan vi även komma fram med en lista på arbete som ska utföras och tid och datum för den. Ett standardstädningspaket i Eriksberg inkluderar:

 • rengöring av köket så inkluderar rengöring av spisen och alla yttre ytor på möbler och utrustning.
 • rengöring av sovrummet genom att fixa sängen och tvätta golvet.
 • rengöring av VVS och speglar samt badrumsgolv.
 • grundlig rengöring i vardagsrummet som inkluderar damm borttagning från lampor, inredningsartiklar och det som händerna ofta inte når.

Kunden kan gärna öka antalet rum som ska städas och även beställa ytterligare tjänster som kan vara en gångs men även fler gångs.

Tänk dig var skönt att komma hem efter en arbetsdag till ett rent och fint hem!

Städtjänster i Eriksberg

Planerar du en tillställning med vänner hemma hos dig och det måste förbereda dig inför det? gästerna kommer att uppskatta ifall det är rent och fräscht hemma hos dig och det behöver inte göra så mycket mer än att beställa allmän städning från Charme städ som kommer sköta jobbet åt dig!

 Under den allmänna städningen i Eriksberg gör vi: 

 • rengöring av väggar och tak från damm även i höga höjder.
 • smutsborttagning från svåråtkomliga hörn.
 • rengöring av trappor och fönster.
 • utför en vanlig städning.

Man kan även beställa tilläggstjänster såsom rengöring av soffan, madrasser eller andra textilier i hemmet. De som gillar att laga mat har ofta problem med ugnrengöring och det kan vi också sköta åt er! Vi har professionell utrustning samt rengöringsmedel som kan hjälpa oss att handskas med olika sorts och problem i hushållet. vi kan även göra hygienisk rengöring av kylskåp eller mikrovågsugn. 

Vi menar inte att hus i Eriksberg behöver rengöras varje dag, men en allmän städning någon gång om året är välbehövligt. Allmän städning tar mycket tid och kräver mycket ansträngning. 

Lita på Charme- städ som kommer att hålla ditt hem rent och fint under lång tid! Kontakta oss redan idag och vi hjälper dig!

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Eriksberg!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss