Boka Hemstädning i Mölnlycke För Bästa Priset | Charme-Städ
Hemstädning Mölnlycke Hemstädning i Mölnlycke

Hemstädning i Mölnlycke

Boka hemstädning online här och nu

Laddar…

Mölnlycke

Varför ska man beställa städtjänster hos Charme städ?

Charme städ- ett rent hem!

Nytvättat golv, ett badrum som glänser, rena köksmaskiner- är det du kommer att bemötas av om du vore Mölnlycke och beställer städtjänster från Charme städ! Istället för att städa kan du koppla av, titta på en favoritfilm eller leka med barnen. 

Vilken dröm! Detta kan bli sant om du beställer städtjänster från oss, annars är fallet att du istället själv måste tvätta golven, fixa disken och rengöra den feta ugnen efter jobbet och spenderar jättemycket tid varje vecka för att på något sätt städa hemmet. 

När du har för mycket att handskas med kan du enkelt beställa en städtjänst i Mölnlycke, vi kan hjälpa dig med allt, våra specialister är snabba och effektiva och hjälper dig med det ansträngande arbete!

Vilka tjänster erbjuder Charme städ i Mölnlycke? 

Charme städ har sitt huvudkontor i Göteborg. ja vårt företag och våra anställda erbjuder städtjänster för individer och företag. Vi jobbar varje dag, förutom helgdagar och kan utföra städtjänster på en tid som passar dig. 

Städningen i Mölnlycke inkluderar en standarduppsättning som kan kompletteras med annat enligt dina önskemål. I standarduppsättningen ingår rengöring av vardagsrummet, sovrummet, kök samt badrum. Har du fler rum? Då kan vi utföra våra tjänster utefter ditt hem och överenskommelse.

 • Vi rengör och desinficerar sanitetsartiklar och ytor.
 • Vi rengör ugnen. 
 • Vi ser till att rengöra svåråtkomliga platser. 
 • Vi rengör speglar, brytare, lampor, räcken och dörrhandtag.

Våra regelbundna städtjänster kan även kompletteras med en gång tjänster såsom rengöring av kylskåp, mjuka möbler, fönster, väggar och trappor. 

Våran populäraste städtjänst är den allmänna städningen som ser till att rengöra allt i hemmet. Charme städ kommer gärna och hjälper till när du ska åka iväg på semester och behöver städning eller någon annan grundlig rengöring. Inom loppet av några timmar kommer våra professionella anställda att rengöra dom ytor enligt överenskommelse med professionell utrustning. 

Dessa engångstjänster kan beställas när du flyttar, hyr ut din bostad, förbered och lokalen inför en fest eller annat speciellt evenemang. Spara dig besväret med mödosamt och tufft arbetet genom att anställa oss, vi ät Mölnlyckes specialister när det kommer till städning!

Varför ska man beställa städtjänster hos Charme städ?

Det finns 10 olika skäl till varför du ska beställa städtjänster från just Charme städ i Mölnlycke:

 1.  Vi arbetar aktivt för att ha det så rent och hygieniskt som möjligt. 
 2. Vi rengör hem och kommersiella lokaler professionellt noggrant och korrekt i Mölnlycke. Vi ser till att dina värdefulla föremål och annat är i säkerhet när vi arbetar. 
 3. Vi har anställt personal som är utbildad, har en god förståelse och kunskap för att använda specialiserade rengöringsutrustning och medel på rätt sätt. 
 4. Charme städ arbetar på daglig basis med olika företag samt utbildnings och underhållningsanläggningar och har en lång erfarenhet av det. 
 5. Våra tjänster är certifierade, vi förbereder inför arbetet på ett säkert sätt för människor samt miljön.
 6. Ständigt utvecklar vi vårt arbete och utvecklar vårt standardpaket som vi erbjuder för våra kunder. 
 7. Vi erbjuder de bästa priserna i Mölnlycke för städtjänster. 
 8. vi garanterar att resultatet efter våra tjänster är av hög kvalitet till och med när det gäller svåråtkomliga platser. Vi tar hänsyn till dina önskemål samt krav.
 9. Vi kan utföra våra tjänster under tiden som passar just dig. 
 10. Vi har ett brett sortiment av tjänster och tar vårt jobb på fullaste allvar både när det kommer till en gång städning av hem och regelbundna städningar. 

Vill du veta mer om kvaliteten på vårt arbete? Kan du läsa recensionerna eller ringa och ställa ytterligare frågor. Beställ en prova på städtjänst redan i dag!

Mån - Tis

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

169/ h

Ons - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179/ h

Lör-Sön

219/ h

Mån - Ons

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

179 / h

Tor - Fre

Efter Rut-avdrag, Inklusive moms

189/ h

Lör-Sön

229 / h

Checklista Hemstädning

 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Dammtorkar alla prydnadssaker, hyllor, skålar, fat och tavlor.
 • Dammar möbler och lampor.
 • Dammar golvlister, dörrar, karmar, TV och stereo, sängram, kontakter, fönsterbrädor, friaytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober.
 • Putsning av speglar och tavlor om de är inramade med glas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppning av golv.
 • Skakning av mindre & små mattor (om möjligheten finns).
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt.
 • Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt.
 • Rengöring av skåpet där sopbehållaren finns invändigt.
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spishäll och kakel
 • Rengöring av diskhon.
 • Damning enligt ”alla rum”
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett.
 • Torkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggar.
 • Putsa speglar.
 • Damning enligt ”alla rum”

OBS. Vi utför gärna det som inte ingår i grundstädningen, vänligen meddela oss vad ni önskar så
lägger vi till det till er kundprofil. ör mer information vänligen kontakta kundtjänst.

Charme stad lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda städningar

Prislista på Hemstädning i Charme Städ

Varje vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.51690169
32028169
3.52366169
42704169
4.53042169
53380169
5.53718169
64056169
6.54394169
74732169
7.55070169

Varannan vecka

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
2.5845169
31014169
3.51184169
41352169
4.51521169
51690169
5.51859169
62028169
6.52197169
72366169
7.52535169

En gång till månad

Tim/tillfälle Pris per månad Pris timme
3537179
3.5627179
4716179
4.5806179
5895179
5.5985179
61074179
6.51164179
71253179
7.51343179
Antal kvadratmeter i ett hem:Standardpris för hemmastädning:
80530 kronor
120720 kronor
180890  kronor

 

SVAREN PÅ DINA FRÅGOR

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning eller ett hemsök. För att göra detta, ring oss på 0761 800 100 eller skriv till [email protected] Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Våra städare, en eller ibland två städare beroende på städningens omfattning kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hems städbehov i samband med första städningen. Upplys gärna oss om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i ca 10-15 minuter så att er bostad hinner gås igenom och ni kan berätta om era önskemål. Har ni lämnat ett par nycklar till oss så behöver ingen vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar.

Vår målsättning är att provstädningen, hembesöket eller det digitala mötet (beroende på kundval) skall vara utförd inom två veckor efter att vi har fått in bokningen och därefter så brukar abonnemanget kunna startas relativt omgående.

Vår minimitid för hemstädning inom Göteborgs kommun är 2 timmar per tillfälle. För städuppdrag utanför Göteborgs kommun är vår minimitid 2.30 timmar.

Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan beställd städdag. Avbokningen senare än 48h tillkommer en debiteringsavgift på 150 kr. inkl. moms. Denna avgift ger inte rätt till skattereduktion.

Ja, vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Vi är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Vår personal är försäkrad till och från, och under arbetet. Dessutom är alla medarbetare på
Charme-städ fora försäkrade!

Nej, du behöver inte vara hemma. Många av våra kunder har låtit oss kvittera ut nycklar, detta underlättar vår arbete men är inget krav.

Ja, städarna kommer på den veckodag som du väljer. Vi ser gärna att vi får en tidsram (normalt kl. 7-16) inom vilken städningen kan utföras, men även här försöker vi att anpassa oss efter dina önskemål.

Vi utför inget arbete i form av städning under röda dagar. Vill du ha städningen under dessa dagar (storhelger) tillkommer övertidsersättning. Städning sker endast om en speciell överenskommelse finns.

Ja, endast faktura betalning gäller. Vi fakturerar i efterskott.

Varje privat person har rätt till avdrag om 50% av arbetskostnaden för städningen. Maxbeloppet är 50 000 kronor per år. Vi fakturerar belopp efter skatteavdrag alltså 50% av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket. Läs mer om RUT-avdraget

Vårt liv är extremt upptaget och hektiskt för närvarande. När du kommer tillbaka från ett jobb finns det viktigare saker att göra än att vara orolig för ett rörigt hem. Du vill antagligen spendera din fritid med din familj, titta på din favorit-tv-program eller ägna din tid åt dina hobbyer. Förlita alla rengöringsproblem till vårt team av yrkespersoner och känn dig bara gärna! Gör vad du vill, så tar vi hand om resten! Låt vårt team av proffs göra hemstädning för dig, och vi garanterar att allt kommer att övergå dina största förväntningar. Ring oss nu och beställ hushållstjänster i Mölnlycke!

VÅRT LÄGE

Charme Stad on google map
TRYCK FÖR ATT SE

©2021 Charme Stad

Call Now ButtonRing oss